in

Flem CJ7: Movie Blockbuster Untuk Tahun Baru Cina 2008

Stephen Chow, pengarah terkenal melalui filem arahannya seperti Kung Fu Hustle dan Shaolin Soccer serta beberapa blokbuster yang lain, akan kembali mengegarkan pawagam pada perayaan tahun baru Cina tahun 2008.

Filem terbaru arahan beliau, filem CJ7 telah menjalankan pengambaraan di Ningbo, daerah Zhejiang, China ini mengisahkan tentang bagaimana seorang bapa yang miskin (lakonan Stephen Chow) yang tidak mampu membeli patung permainan untuk anaknya telah memungut patung dari tong sampah. Namun, tanpa disedari, anak patung itu sebenarnya mempunyai sakti. Dari situ, bermula satu pengembaraan yang cukup menarik.

CJ7 yang telah menjalankan pengambaraan sekitar Ogos dan September 2006, dijangka selesai pos produksi pada penghujung 2007, dijangkakan akan ditayang pada 7hb Februari 2007.

Stephen Chow menaruh harapan yang tinggi dan berharap agar CJ7 akan dapat mengatasi kutipan Kung Fu Hustle sebanyak 61 juta dolar Hong Kong. CJ7 juga telah membariskan pelakon-pelakon terhebat seperti Stephen Chow sendiri dan Zhang Yuqi serta beberapa pelakon terhebat lain.

Nantikannya kemunculannya di pawagam!

[tags]filem CJ7, Movie Blockbuster, Tahun Baru Cina 2008, happy new year greetings, e cards greeting, house drama, info memandu, panduan mengambil lesen kereta, Kung Fu Hustle, review cj7, poster film cj7, trailer cj7, youtube video sneak preview, shaolin soccer, internet card happy new year, ucapan tahun baru cina, Zhejiang, china movies, profile Zhang Yuqi[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Across The Universe Review: ABOUT THE CHOREOGRAPHY

AstroView Membawa Hiburan Di Luar Skrin TV