in , ,

Fizo Omar, Fatiha & Kuna Dalam Drama Bila Musang Berjanggut

TV3 akan menayangkan drama terbaru di slot Lagenda, “BILA MUSANG BERJANGGUT” terbitan JS Pictures bakal disiarkan mulai 29 Mac 2010, setiap hari Isnin hingga Khamis jam 4.30 petang.

Drama yang diadaptasi dari drama popular ketika zaman Allayarham Seniman P. Ramlee ini diberikan nafas baru untuk tontonan seisi keluarga.

Drama 20 episod ini mengisahkan Ashraff yang mahu membuktikan kepada keluarganya bahawa dia akan menemui ‘wanita sejati’ yang mencintai dirinya dan bukan kerana harta kekayaan. Ashraff bertemu dan terpikat kepada Cempaka, satu-satunya wanita yang berjaya melepasi segala ujian yang diberikan.

Mereka disatukan sebagai suami isteri. Namun, kehadiran Cempaka di dalam keluarga Ashraff menimbulkan pelbagai gelagat lucu.

Drama komedi ini dibintangi oleh Fizo Omar, Fatiha, Shahrulnizam, A.R. Badul, Sheila Rusly, Roy Azman, Kuna dan ramai lagi.

Fizo Omar

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gitaris Rock Terkenal Kaki Lalok Ditahan

Celebrity Supports Save The Day Campaign 2010