in

Fiq Tetamu Istimewa Program Realiti My Starz LG

Program realiti My Starz LG telah pun menyaksikan penyingkiran 3 peserta iaitu Elaine & AG dari kumpulan A dan Jassica dari Kumpulan B. Minggu ini seorang lagi peserta dari kumpulan B bakal diumumkan terkeluar dari pentas My Starz LG dan siapakah di antara Mimie, Hairi, Gzell, Azri dan Fiona yang tidak berjaya meneruskan perjuangan? Sama-sama kita saksikan!

Minggu ini juga mempertontonkan persembahan dari kumpulan A akan menghiburkan juri dan penonton dengan menyanyikan lagu-lagu dari bintang lagenda. Persembahan mereka ini akan diadili oleh juri tetap, Hattan dan Liza Hanim serta juri jemputan, penyanyi terkenal Nash. Konsert malam itu nanti bertemakan ‘Rock’ dan dijangka bertambah hangat dengan nyanyian istimewa dari tetamu undangan, Fiq.

Tarikh : 28 Disember 2008 (Ahad)

Masa : 7.30 malam (Siaran langsung bermula jam 8.00 malam)

Tempat : Dewan Auditorium, MBSA Shah Alam

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

UNWIND WITH TRAXX – PROGRAM BAHARU TRAXXFM TRAVEL N MUSIC

PENSTRUKTURAN RTM MENGHADAPI DUNIA PENYIARAN ERA DIGITAL