in ,

Fauzi Nawawi, Pelakon Orang Minyak Pergi Kelab Dangdut?

Khabarnya, pelakon yang sedang sibuk mempromosikan filem terbarunya “Orang Minyak”, Fauzi Nawawi, dikatakan telah kelihatan di sebuah kelab dangdut di ibu kota. Sebelum ini pun, dikatakan, Fauzi Nawawi agak sosial juga, jadi isterinya, Lisdawati terpaksa la berkawal dengan lebih ketat. Tapi dalam hal ini, kawasan kelab dangdut tu gelap sikit, jadi samada betul Fauzi Nawawi atau tidak, nampaknya tuannya sendiri yang kena menjawabnya.

[tags]kelab dangdut kl, fauzi nawawi club dangdut, dico happening malaysia, bangkok tiger show, orang minyak kritik, wartawan pulau azwan ali, dangdut inul gerudi, lirik kocok kocok inul, mp3 lagu dangdut, isu sosial, lisdawati hamil, pregnanti lisdawati gambar[/tags]

2060880653 111610472F O | 4

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Advertorial: Jom Fu-Yoh Di DiGi Street Blast

Gambar Sekitar Minum Petang Eh! 20 Yang Anggun di Butik Zang Toi