in

Fasha Sandha Perampas Suami Nora Danish?

Ratu filem Melayu kini, Fasha Sandha dikatakan seorang ‘player’ apabila menjalinkan hubungan dan bertukar-tukar pasangan? Pada mulanya, dia dikatakan bercinta dengan Pierre Andre, pengarah filem 9 September dan I’m Not Single, kemudiannya, dikatakan pula bercinta dengan jejaka idaman malaya, Farid Kamil pelakon filem Rempit dan 9 Perhentian. Namun, gosip terbaru mengatakan bahawa dia sedang hangat bercinta dengan suami Nora danish pelakon Puteri, Rizal. Jika benar, apakah tujuan Fasha Sandha, kalau dikatakan ingin menumpang populariti, rasanya, kemahsyuran yang didapati sekarang ini sudah cukup. Kalau ingin dikatakan menumpang kemewahan, rasanya sekarang pun Fasha selalu terbang ke luar negara seperti ke Paris dan memakai aksesori mewah berjenama seperti Gucci, Louis Vuitton dan sebagainya. Mungkin ada cerita di sebaliknya. Pendapat anda?

Nora: “Ghama lagi jatte lawa lua sano tuh… bakpo mung nok kaca laki kawe nyoh! Tok baik kaca ghumoh tanggo kawe…. Eh! Ghapah la kalu beghani gak! … Nak ghaso penumpuk aku koh?”

[tags]gossip fasha sandha perampas, fasha rampas suami nora danish, gambar seksi nora danish, dunia anita video klip, tips public speaking, juara sehati berdansa, I’m Not Single contest, nora danish fasha sandha bergaduh, aksi tarik rambut rita, malaysian contest website, gambar bogel fasha sandha, nude pic zara, pavillion shopping discount, anna sui, faizal fashion designer[/tags]

Fasha: “Setakat penumbuk manja ko tu aku tak takut la… aku kasi satu penampar 9 September ko nak? Atau nak berlakon tarik rambut kolam renang pun, aku okay jer!”

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

AstroView Membawa Hiburan Di Luar Skrin TV

Zoey Couple Dafi AF5 ?