in ,

Faizal Tahir Live di Hard Rock Cafe Kuala Lumpur

Faizal Tahir Bakal Gegarkan Showcase “Adrenalin” di Hard Rock Kuala Lumpur

Setelah berjaya melancarkan album Adrenalin di Hard Rock Pulau Pinang minggu lalu, Faizal Tahir kini kembali dengan membawa semangat adrenalin rock yang sama. Kini, kepada peminat yang tak sempat menyaksikan secara live semasa pelancaran album itu di Kuala Lumpur!

Saksikanlah Faizal Tahir di mana beliau akan membuat persembahan di Hard Rock Café Kuala Lumpur pada 30hb Mei 2010 di bawah naungan program muzik istimewa bertajuk “Ambassadors of Rock”.

Ia adalah bertujuan untuk mengembangkan lagi arena muzik rock dan Faizal Tahir adalah artis yg paling layak untuk membuat persembahan ini. (spreading the universal language of Rock)

Persembahan ini juga meraikan album terbaru beliau, “Adrenalin”. Faizal Tahir telah melancarkan album terbarunya di Hard Rock Cafe Penang dan juga Hard Rock Hotel Penang dan kini tibalah masanya untuk beliau membuat persembahan terhebat di Hard Rock Cafe Kuala Lumpur. Faizal Tahir adalah artis yang pertama yang diberi kehormatan membuat persembahan di kedua-dua Hard Rock Cafe di Malaysia dalam bulan yang sama.

Baru-baru ini, beliau telah memenangi kejayaan besar di dalam AIM17 (Anugerah Industri Muzik), di mana beliau telah memenangi “Album Rock Terbaik” dan “Album Terbaik”.

“Kami benar-benar rasa berbesar hati kerana Faizal Tahir adalah salah seorang ikon rock yang akan mengadakan persembahan di Hard Rock Cafe Kuala Lumpur untuk persembahan istimewa “Ambassadors of Rock” ini”, kata wakil Hard Rock Café Kuala Lumpur.

“Kita telah menggegarkan Hard Rock Penang dan kini tibanya masanya untuk mengegarkan Hard Rock Kuala Lumpur !” kata Faizal “Saya berjanji untuk peminat di Kuala Lumpur, satu persembahan terbaik and bertenaga dari saya, dan berharap peminat akan berada bersama menyokong saya pada malam itu!”, kata Faizal Tahir lagi.

Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk menyaksikan aksi hebat Faizal Tahir di Hard Rock Café Kuala Lumpur pada 30hb Mei 2010. Persembahan akan bermula pada pukul 11.00malam. Bayaran Masuk showcase istimewa ini adalah sebanyak RM50.00 termasuk 1 minuman ringan secara percuma.

Tentunya tidak sabar untuk menunggu “showcase Adrenalin”!

Hard Rock Cafe Kuala Lumpur bertempat di Wisma Concorde. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi di talian 03-2715 5555.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hadiah Cabutan Bertuah Menarik di GAH 1 Akhir

Senarai Pemenang Malam Kemuncak Gah 1