in ,

Fahrin Ahmad & Rima Melati Kahwin?

Budiey ada cakap pada entri lalu, pelakon Fahrin Ahmad katanya berkawan rapat pula dengan pelakon Singapura bernama Rima Melati. Rima sebenarnya janda yang dah bercerai tahun lalu. Fahrin kenal dan berkawan dengan Rima sejak empat tahun lalu.

Jadi, apa respon Linda Onn bila dapat tahu Fahrin dah rapat dengan Rima setelah hubungan cinta Fahrin tidak berbalas? Linda gembira? Sedih? Marah? Oh, sedih apa lagi? Kan diorang ni putus pun sebab Linda cakap yang Fahrin hanya kawan tapi mesra sahaja. Tidak lebih dari itu.

Adalah Budiey dengar, Linda melenting dan rasa tak selesa bila dengar Fahrin berkawan dengan Rima. Tapi yang berlaku di Singapura lain pula, apabila kecoh gossip mengatakan Fahrin dah kahwin dengan Rima. Padahal, itu semua hanyalah spekulasi dan gossip semata-mata.

Kalau dah kahwin mesti ada kad jemputannya, kan Fahrin?

[tags]fahrin, kahwin, linda onn, rima melati, kisah artis, kontroversi, skinny, gossip, celebrity, singapore, artist, janda, ibu tunggal[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Zahnita di Pameran Pengantin Malaysia 2008

Introducing Independent Soiree @ Dewan Guthrie Bukit Jelutong