in , ,

Enak Berbuka Puasa Iftar Together Kempen Raya Ramadan 2023 Botanica+Co

Ramadan semakin hampir! Dan, walaupun berpuasa adalah amalan dan amalan keagamaan secara tradisi, kita tidak dapat menafikan betapa budaya bulan Ramadan yang tertanam kepada semua rakyat Malaysia. 

Dengan mengambil kira itu, pasukan di Botanica+Co telah memilih menu bermusim sekitar konsep perkongsian dan kebersamaan – sama ada detik, kenangan dan/atau sudah tentu, makanan! Kami menjemput anda ke Iftar Together – Kempen Raya Ramadan 2023 Botanica+Co.

Enak Berbuka Puasa Iftar Together Kempen Raya Ramadan 2023 Botanica+Co

Sehingga 20 Mac – 30 April 2023, kesemua 3 cawangan Botanica+Co akan menampilkan beberapa pilihan istimewa Iftar Together. 

Kalau Siang Ada Matahari,
Kalau Malam Ada Bintang Dan Bulan, 

Mari Kita Menyucikan Hati,
Untuk Menyambut Bulan Suci Ramadhan.” 

Dengan pertimbangan yang teliti terhadap tabiat makan penonton di Bangsar South dan Alila Bangsar, dan outlet utama kami masing-masing di Bamboo Hills, chef eksekutif kami Lim Tzer Chuan dan pasukan telah menghasilkan 2 hidangan komunal untuk bulan Ramadan.

Enak Berbuka Puasa Iftar Together Kempen Raya Ramadan 2023 Botanica+Co

Terdapat di cawangan kami di Bangsar South dan Alila Bangsar, adalah Lamb Palov Platter – rak kambing bayi Uzbekistan, nasi basmati, jus kambing tomato berempah, yogurt cili hijau, salad timun tomato berempah (harga RM330, boleh dikongsi antara meja 4 orang ). 

Enak Berbuka Puasa Iftar Together Kempen Raya Ramadan 2023 Botanica+Co

Memenangi menu bermusim di Botanica+Co Bamboo Hills ialah Baby Lamb Leg Platter kami – kambing Sepanyol 30 hari yang dipanggang perlahan, rempah tempatan buatan sendiri, kentang lyonnaise, broccolini, jus kambing (harga RM480, boleh dikongsi antara meja daripada 4 – 6 pax).

Hidangan lazat ini disertakan dengan pilihan minuman “buka” yang lazat untuk melawaskan perut anda, atau menyegarkan hidangan lazat: Roselle Fizz – sirap roselle buatan sendiri, calamansi, daun pudina (harga RM19), Mangga Matcha – puri mangga, susu, matcha, kiub mangga (harga RM21), dan Smoothie Umm Ali – krim pastri, susu, kelapa, kismis, pelbagai kacang, sirap maple (harga RM24). 

Kesemua 3 variasi minuman bermusim boleh didapati semasa tempoh kempen di semua 3 cawangan Botanica+Co kami.

Botanica+Co Addresses: 

Botanica+Co at Bamboo Hills, P-09, Taman Bukit Bambu, Off Lebuhraya Duta – Ulu Kelang, Taman Bamboo, 51200 Kuala Lumpur 

Botanica+Co at Bangsar South, G3A/ G5, Verticals Podium, Bangsar South City, 8, Jalan Kerinchi, Bangsar South, 59200 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur 

Botanica+Co at Alila Bangsar, 58, Jalan Ang Seng, Brickfields, 50470 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur 

Instagram: 

https://www.instagram.com/botanica.co.my

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Che Ta | 14

Che Ta Melancarkan Inai Dengan Harga ‘Rahmah’ Buat Semua Wanita

Imam Instant, Ustazah Scammer

Imam Instant Ustazah Scammer Beri Didikan Agama Kepada Penonton