in

Elyana Tetamu Undangan di My Starz LG

Program realiti My Starz LG telah pun menyaksikan penyingkiran 4 peserta iaitu Elaine & AG dari kumpulan A, Jessica dan yang terbaru, Gzell dari Kumpulan B. Minggu ini seorang lagi peserta bakal diumumkan terkeluar dari pentas My Starz LG dan siapakah di antara 8 yang masih kekal akan terus mara ke pusingan seterusnya? Sama-sama kita saksikan!

Sedikit kelainan bermula minggu ini, persembahan mereka tidak lagi dibahagikan di dalam kumpulan A & B dan para peserta mula bergabung. Persembahan mereka ini akan diadili oleh juri tetap, Hattan dan Liza Hanim serta juri jemputan, komposer terkenal, Adnan Abu Hassan. Konsert malam itu nanti bertemakan ‘CINTA’ dan dijangka bertambah hangat dengan nyanyian istimewa dari tetamu undangan, Elyana.

Justeru itu, untuk mengetahui siapakah yang akan tersingkir dan berhibur dengan persembahan para peserta korang kena tonton My Starz LG:

4 Januari 2009 (Ahad)

7.30 malam (Siaran langsung bermula jam 8.00 malam)

Dewan Auditorium, MBSA Shah Alam

3151320067 Eed248A04E | 4

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lirik Shanty Lussy – Afgan

Ujibakat Ewah-Ewah di Sri Pentas Hari Ini dan Esok