in

Drama Puteri Salju Lakonan Puteri Fateen, Fizzow Omar

Puteri Salju yang diadaptasi dari hikayat dongeng, ‘Snow White’ akan menemui penonton mulai 17 November 2008, setiap hari Isnin-Khamis jam 4.30 petang di TV3 dan jam 8.30 malam di TV9. Puteri Salju membariskan pelakon-pelakon seperti Puteri Fateen, Fizzow Omar, Sabrina Ali, Sharifah Shahira, Heryanto Hassan, Abby Nadzri, Jehan Miskin dan penampilan istimewa 7 midget (orang kerdil). 

Kisah Snow White versi Moden ini menceritakan tentang Puteri Nur Puteh seorang gadis yang jelita dilahirkan dalam keluarga kaya-raya. Namun kejelitaannya dicemburui oleh ibu tirinya, Zarina. Angkara Zarina, Puteri telah diculik dan diracun namun hayatnya masih panjang setelah diselamatkan oleh 7 midget.

[tags]Puteri Fateen, puteri salju, tv9, Fizzow Omar, Sabrina Ali, Sharifah Shahira, Heryanto Hassan, Abby Nadzri, Jehan Miskin[/tags]

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. aku suka la tngok fizow 2. mka dia jambu. romantik plak 2. eeeiii…. geram aku tngok pipi dia. nak cubit bg merah.

  2. aq mnt gile kat fizow omar..ensem,smart,cool…
    rs cam nk cubit2 je dea..huhuu
    jelez tgk dea ngn puteri fateen nasuha 2..!!
    fateen 2 x cntek pun..gedix mengade2 je lebey..
    bodo cam bwg putih!!
    huh..aq lg cun dr fateen tu^_^

  3. sebuah drama yg menarik.. dr segi jalan cerita,pertengahan crita dan di hujung crita. penuh dgn ksedihan,kedengkian,kegembiraan,romantik dll.. jlan crita yg tidak lembap,sesuai di tonton di peringkat umur. lagu tema mmg kena dgn drama.

  4. hope, fizow terus sukses… jgnlah pasni aku dgr cter bukan-bukan pasal ko sudah…. baru aku taw yg ko ni ade pertalian saudara ngan noniswara… hem, cantek gak dia…

  5. maaf baru antar komen.best gila cerita zati&si mawas dan cite bio nik.hemsem lah abang fizow.best tak belakon kalau best ajaklah saya berlakon sekali.he he he…….hantar tau e-mail saya .kan dah bagi e-mail kat atas.

  6. lakonan yg ckup bkesan daripada fizoo…iera suka n minat sangat..lagu dye pon best…org2 kerdil 2 comel n manja sangat2….i hope ada lagi citerr yg best…fizooo ira doakan fizooo success in ur carrier…wish me luck 4 my new restoren kkk….wslm…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Fafau Da Sasau Pakai Baju Tema Deepavali

PELARIAN NEBULA DRAMA ANIMASI TEMPATAN