in ,

Drama Bersiri Epik Arjuna Lakonan Remy Ishak

Pertama kali di TV3, drama bersiri epik “ARJUNA” terbitan KRU Studios akan bertemu dengan para penonton melalui slot Aksi mulai 31 Mei 2010, setiap hari Isnin jam 9.00 malam.

Membariskan barisan pelakon yang popular seperti Remy Ishak, Riz Ainuddin, Nora Danish, Ery Putra, Fikree Bakar, Ana Dahlia, Aman Graseka, Kuswadinata dan Komeng, para penonton akan teruja dengan aksi-aksi para pendekar sakti yang turut dipersembahkan dengan teknik CGI yang canggih.

ARJUNA mengisahkan sebuah alam mistik Samudera yang dikuasai oleh kuasa jahat bernama Gempita Merah. Telah termaktub bahawa seorang pahlawan terbilang bernama Arjuna sahaja yang mampu menewaskan Gempita Merah. Pertembungan Arjuna dan Gempita Merah adalah sesuatu yang paling hebat pernah disaksikan.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. Epik Arjuna merupakan suatu drama purba yg hebat dan para pelakonnya pun hebat-hebat.. sebagai peminat setia drama melayu, di harap agar drama tersebut dpt dijadikan filem pula..

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Genius Aulad Lancar Album We’re Brothers and Sisters

Gossip: Cinta Songsang Artis Syok Sendiri