in

Drama 3 Janji Lakonan Liyana Jasmay, Shahrizal Jaszle

Menyusuli drama Vanila Coklat, slot LESTARY bakal menayangkan sebuah lagi siri drama romantis, 3 JANJI lakonan hebat Liyana Jasmay, Shahrizal Jaszle, Shah Iskandar, Ana Dahlia, Idzham Ismail, Hanez Suraya, Ungku Ismail, Roy Azman, Rosnah Johari, Zara Zya mulai 20 Mac 2012, setiap hari Selasa jam 9.00malam.

Mengisahkan tentang Dalia dan Khursyi yang berkawan baik sejak kanak-kanak. Mereka saling memahami dan menyayangi akhirnya menjadi kekasih. Malangnya, sebuah tragedi telah meragut nyawa Khursyi apabila mereka dalam perjalanan ke sekolah untuk mengambil keputusan SPM.

Dalia redha dengan pemergian Khursyi dan sentisa ingat kepada 3 janji yang pernah dilafazkan oleh Khursyi untuk mencari teman hidup yang boleh menjadi sabahat terbaik, menjadi kekasih terbaik dan menjadi suami terbaik buat Dalia.. Apakah kemunculan Kamil dan Yassin dapat menggantikan tempat Khursyi dalam hati Dalia serta menepati 3 janji tersebut?

Sama-sama kita nantikan drama ini di TV3 ya.

Liyana Jasmay

Liyana Jasmay

Shahz Jaszle

Shahrizal Jaszle

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Eksplorasi Mak Yong Siri Jelajah Kijang Mas 2012

Senarai Peserta The Job di 8TV