in

Dr Fazley Download Certificate Phd?

Baru-baru ini dalam satu akhbar tabloid menceritakan mengenai kisah “Universiti Atas Angin” yang dikatakan tidak wujud dan menjual sijil dari diploma sampai ke PHD kepada mereka yang dikehendakinya melalui internet. Melalui satu kaji selidik di internet nama universiti tersebut ialah Irish International University dan yang lebih menarik, setelah diseldiki penyanyi yang sudah beristeri, Dr Fazley mendapat PHD dari Irish International University. Secara kebetulan, ada yang membuat andaian bodoh dengan mengatakan Dr Fazley juga terlibat dalam membeli sijil PHDnya. Mmm… betul ke?

Updated: Budiey hanya dengar orang kata. Memang ada kesamaan dan kebetulan sahaja dan mereka yang kata tu hanya mengukur dari sudut kebetulan sahaja. Benda ni kena tanya secara direct kat Fazley. Tu yang jadi isu ni masih orang duk kata. Ada komentar memberitahu bahawa universiti tersebut adalah scam? Dan ramai pelajar tertipu dengan tawaran yang diberikan oleh university yang sebenarnya tidak wujud sama sekali. Mmm… gitu la pulok!

[tags]produk, kolej, dr fazley, gossip fazley, akhbar tabloid, universiti jual sijil, certificate phd, Irish International University[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Explosions in the Sky Live In Malaysia at RUUMS KL

Early Bird Promotion For Sunburst KL Pineapple Concerts