in , ,

“Dosa Paling Dahsyat Saya Patahkan Hati Ibu Bapa Saya,”– Noh Salleh 

Muncul di Konsert Patah Hati di Kuala Lumpur semalam, penyanyi Noh Salleh menyifatkan tema konsert berkenaan berkait rapat dengan kisah hidupnya.

Menyambut ulang tahun kelahiran ke-38 semalam, Noh berkata persembahannya pada malam tadi cukup istimewa apabila dihadiri ibu bapanya.

“Kisah hidup saya sama seperti tema konsert ini…. Patah Hati. Sempena ulang tahun saya yang ke-38 ini saya tahu saya bukan anak yang baik. Saya banyak mengecewakan mereka.

“Dalam jutaan orang yang saya patahkan hati, saya akui ada tersalah cakap sepanjang menjadi seorang seniman. Antaranya kepada peminat, wartawan dan bekas teman wanita, tapi saya rasa dosa yang paling dahsyat adalah bila saya patahkan hati kedua ibu bapa saya.

“Tolong maafkan segala dosa saya yang cuba harungi di dunia yang penuh kejam ini. Di hadapan peminat ini tolong maafkan saya,” katanya.

Dalam pada itu, Noh berkata dia tidak sangka Konsert Patah Hati itu mendapat sambutan luar biasa apatah lagi diadakan pada hadi biasa.

“Nak menjual tiket memerlukan usaha yang sangat tak masuk akal. Bila lihat kehadiran anda semua di sini buat saya fikir penganjur ini hebat.

“Ini hari Rabu bukan hujung minggu, jadi ini menunjukkan bahawa industri muzik Malaysia sihat dan artis Malaysia sudah tahap Blackpink,” katanya.

Noh mendendangkan beberapa buah lagu popularnya seperti Angin Kencang, Sang Penikam, Bila Aku Sudah Tiada, Kotak Hati dan Aku Skandal.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fatin Afeefa

Fatin Afeefa Terima Teguran, Netizen Suruh Tutup Aurat Kalau Sayang Suami

Portal Featured Zero 5 2 | 13

Tahniah! Kumpulan Megaklinik Zahran, Selcare Nursing meterai MoU