in , ,

DJI Experience Store Premium Pertama Kini Dibuka di Sunway Pyramid

Malaysia mengalu-alukan kehadiran DJI Experience Store Premium New Store Premium dan Pusat Servis pertama kini dibuka di Sunway Pyramid Mall.

Kuala Lumpur, Malaysia, 24 September 2022 – DJI, ialah peneraju global dalam membangunkan dan mengeluarkan dron awam serta teknologi kamera kreatif untuk kegunaan peribadi dan profesional, sedang menjelma tahun baharu dengan pelancaran Gedung Pengalaman DJI terbesarnya. Premium di ASEAN yang terletak di Sunway Pyramid Mall, Petaling Jaya,

IMG_0056

Berikutan pelancaran DJI Experience Store Premium baru-baru ini di Pusat Beli-belah One Utama Petaling Jaya, Pusat Sehenti menawarkan kepada pelanggan Pengalaman DJI holistik bagi kemudahan dan perkhidmatannya di bawah satu bumbung. (daripada jualan, demonstrasi penerbangan ujian, pengajaran membongkar dan bengkel) Pelanggan boleh mengalami satu siri produk gred pengguna dan demonstrasi penerbangan ujian di kedai, dan juga menyediakan pengajaran satu-satu. 

Reka bentuk keseluruhan adalah bersamaan dengan kawasan jualan di sebelah kiri, kawasan bengkel di tengah, dan kawasan ujian penerbangan dan kawasan rehat/membuka bungkusan di sebelah kanan.

IMG_0043

DJI Experience Store Premium (Sunway Pyramid) mempunyai bilik pameran jenama reka bentuk baharu untuk membolehkan pelanggan merasai sendiri penawaran produk DJI dalam bahagian yang mengasyikkan. 

IMG_0061

Memaparkan rangkaian luas platform udara dan produk pegang tangan DJI termasuk siri DJI Mavic, siri Udara, Miniseries, DJI FPV DJI Pocket 2, DJI Action 2 dan DJI OM 5. Untuk operator sinematografi dan perusahaan profesional, kami mempunyai kamera Pawagam terkini DJI Ronin 4D , DJI RS 3 dan DJI RS 3 Pro pegang tangan tiga paksi kamera gimbal barisan di kedai. Pelanggan juga boleh menggunakan alat yang memenangi anugerah untuk berputar dengan pakar DJI di lapangan bersedia untuk menyediakan demonstrasi asas, panduan dan maklumat produk. 

Dengan lebih ramai orang yang menerima fotografi dalam kehidupan seharian mereka dan pertumbuhan yang stabil dalam permintaan tempatan untuk dron, kamera tindakan dan penstabil telefon pintar, kedai premium baharu ini bertujuan untuk melengkapkan pelanggan dengan pengetahuan penting dalam fotografi dan operasi dron serta berdedikasi untuk membantu mereka mencari peralatan yang sempurna untuk memenuhi keperluan mereka. 

“Pembukaan DJI Experience Store Premium dan Pusat Servis ini adalah bukti usaha berterusan kami untuk mengembangkan kehadiran kami di Malaysia. Walaupun matlamat kami adalah untuk menjadikan produk DJI kami yang memenangi anugerah lebih kelihatan berbanding sebelum ini, kami kemudiannya ingin memberikan ketenangan fikiran kepada peminat dan pelanggan kami yang bersemangat dengan mempunyai perkhidmatan selepas jualan yang komprehensif untuk mereka.” kata Johnny Liew, Pengurus Besar Azure Telecommunication Sdn Bhd.

“Menyedari permintaan untuk inovasi kami, DJI komited untuk melengkapkan pengguna dengan pengetahuan penting itu untuk memastikan fungsi teras dron kami dimaksimumkan; sama ada untuk tujuan hobi atau misi menyelamat. 

IMG_0071

Kami akan terus berinovasi untuk menyampaikan produk berkualiti tinggi dan menyediakan perkhidmatan terbaik untuk memastikan kepuasan pelanggan sambil mengesahkan kedudukan kami sebagai jenama dron awam dan fotografi udara terlaris di negara ini.” Johnny Liew menambah.

D220919-Giveaway

Sempena pembukaan besarnya pada hari Sabtu 24 September jam 12:00 tengah hari, DJI akan menawarkan promosi kepada pelanggan seperti berikut:

– DJI OM 4 SE: RM299 (Harga asal RM459)- DJI Mini 2: RM1,599 (Harga asal RM1,899)- DJI Action 2 Dual Screen: RM1,499 (Harga asal RM2,499)- DJI Mavic 3 : RM8 ,799(Harga asal RM9,799)

Tambahan pula, DJI telah bekerjasama dengan Sunway Pyramid Mall mengadakan peraduan giveaway. Orang ramai yang ingin menyertai peraduan ini perlu mengikuti langkah seperti di bawah:

Langkah 1: Ikuti & LIKE Halaman Facebook DJI Malaysia & Sunway Pyramid

Langkah 2: Komen di bawah “Produk DJI manakah yang anda suka dan mengapa?”

Langkah 3: Tag 3 rakan

Peraduan ini bermula dari 24 Sept hingga 27 Sept, dan 3 pemenang akan dipilih secara rawak pada 28 Sept 2022.

*Kutipan hadiah: 30 Sept – 7 Okt (Harap dimaklumkan bahawa kutipan hadiah akan diambil di DJI Experience Store Premium)

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hadir Di Konsert GV9, Sharnaaz & Shila Amzah Sempat Dibahan Kak Lina

Rizman Ruzaini Gegar Jalan Bukit Bintang Dengan Perarakan 50 Jelitawan