in , ,

Disney+ Hotstar Siar Doctor Strange In The Multiverse Of Madness Marvel Studios

Disney+ Hotstar hari ini mengumumkan bahawa “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” Marvel Studios akan mula menstrim secara eksklusif di Disney+ Hotstar pada 22 Jun.

Tonton tempat dalam talian baharu untuk melihat “terima kasih buat peminat” istimewa daripada Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong dan Xochitl Gomez.

Dalam “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” Marvel Studios, MCU membuka kunci Multiverse dan menolak sempadannya lebih jauh berbanding sebelum ini. Mengembara ke alam yang tidak diketahui bersama Doktor Strange, yang, dengan bantuan sekutu mistik baik lama mahupun baharu, merentasi realiti alternatif Multiverse yang membosankan dan berbahaya untuk menghadapi musuh baharu yang misteri.

“Doctor Strange in the Multiverse of Madness” dibintangi Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, bersama Michael Stühlbarg dan Rachel McAdams.

Filem ini diarahkan oleh Sam Raimi, dan Kevin Feige adalah penerbit. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Eric Hauserman Carroll, Scott Derrickson dan Jamie Christopher berkhidmat sebagai penerbit eksekutif. Lakon layar itu ditulis oleh Michael Waldron.

Twitter: @DisneyPlusMY

Instagram: @DisneyPlusHotStarMY

Facebook: @DisneyPlusHotStarMY

TikTok: @DisneyPlusMY

Hashtag: #DisneyPlusHotstarMalaysia

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

SPECIAL FORCE: ANARCHY Bakal Datang Ke Disney+ Hotstar Di Malaysia

Karnival Jom Heboh 2022 Acara Padang Terbesar Malaysia Kini Kembali