in

Diana Danielle Tunjuk Bukti Sahih Belajar di Australia

Pemergian Diana Danielle ke Australia awal tahun ini bagi menyambung pelajaran sebenarnya mendapat perhatian ramai yang meragui kesahihan pelakon ini berada di sana untuk belajar.

Ada yang membuat andaian Diana Danielle membawa diri ke Australia kerana ingin lari dari pandangan peminat dan juga media ekoran dirinya yang sedang sarat mengandung ketika itu.

Menerusi akaun Instagram, isteri kepada pelakon dan pengarah Farid Kamil ini telah memaparkan sekeping gambar yang menunjukkan kad pelajar sekaligus untuk membuktikan memang benar dirinya menuntut di National Institute of Dramatic Art (NIDA), Australia.

Diana-Danielle-Tunjuk-Bukti-Belajar-Di-Nida-Australia

Gambar tersebut turut disertakan dengan sebaris ayat berbunyi ‘Best time of my life’. Diharapkan dengan tindakan Diana mengemukakan bukti ini terhapuslah desas desus mengatakan dia pergi ke sana semata mata ingin melarikan diri dari kita semua.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ujibakat Idola Kecil TV9 Musim Ke-6

Youth Revelation Freestyle Festival 2013