in

Diana Danielle Tak Sabar Ikuti Kursus PLKN 19 Mac Ini

Budiey baru sahaja menerima email dari pelakon cantik manis, Diana Danielle yang menitipkan ucapan salam perpisahan… mmm… sedihnya… nak berhenti berlakon ke? Diana Danielle dah merajuk ke?

Hehe… bukan… Sebenarnya, Diana Danielle ucap selamat berpisah kerana pelakon cantik ini akan mendaftar di Kem Khidmat Negara untuk mengikuti PLKN pada 19 Mac ini.

Budiey dan pembaca semua doakan semoga Diana Danielle selamat, aman dan sihat ketika menjalani kursus. Kena sabar dan berusaha dalam kem. Mesti ramai peserta yang ingin jadi kawan awak nanti kat dalam kem tu.

Sedia untuk berkawat

SALAM DARI DANIELLE KEPADA KAKAK-KAKAK AND ABANG-ABANG SEMUA
 
“Danielle akan melapurkan diri ke Khidmat Negara pada 19hb March ini. Tak sabar dah ni. Jumpa lagi di bulan June ya….terima kasih kepada semua dan doakan Danielle tidak sakit dan Danielle akan berusaha untuk menjadi salah seorang pelajar yang paling cemerlang di kem itu nanti, tau.”
 
Best wishes,
Diana Danielle

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Samuel Rizal dan Sharifah Amani di Prebiu Sayang You Can Dance

Komposer Zubir Ali Meninggal Dunia