in

Datuk Siti Nurhaliza Hantar Mohd Adib Study ke Melbourne, Australia

Datuk Siti Nurhaliza khabarnya akan terbang ke Melbourne, Australia untuk melawat teman kepada suaminya, Datuk Khalid dan anaknya, Mohd. Adib yang mahu belajar di Australia. Sambil menyelam, Siti minum air. Sambil hantar anak, bolehlah ziarah kawan-kawan kat sana. Dan juga bolehlah shopping dan jalan-jalan cari makan. Yang penting, kiranya Siti Nurhaliza prihatin dengan pembelajaran anaknya. Khabarnya Siti dan Datuk K akan menemani Mohd. Adib yang akan register di salah sebuah kolej kat bumi kangaroo tu. Kolej mana tak tahu la pulak.

Makan angin je Siti Nurhaliza ni. Sebelum ini, Siti ke Mekah untuk menunaikan ibadah haji. Kemudian lepas tu, sibuk dengan Anugerah Juara Lagu. Hari tu, Siti Nurhaliza ada buat rakaman untuk Aksi Murai terbitan Astro Ria. Dengar cerita sekarang ni pun, banyak juga pertunjukan pentas yang terpaksa ditolak sebab Siti Nurhaliza dan spend masa dengan famili dan akan ke Australia dalam beberapa hari ini.

[tags]Datuk Siti Nurhaliza, mohd adib, australia, cute adib pic, kangaroo, tips tour australia, ajl23, aksi murai, murai.com, astro ria, af6, edison chen, cecilia cheng naked, gossip siti nurhaliza[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fann Wong Bra Scenes Drama

Jennifer Aniston’s 39th Birthday Bash Revealed Photo