in ,

Dato’ Siti Nurhaliza di Karpet Merah Anugerah Juara Lagu 25

Dato’ Siti Nurhaliza di Karpet Merah Anugerah Juara Lagu 25. Lawa dan penuh pesona.

Pereka fesyen yang mereka busana yang dipakai oleh Siti Nurhaliza ini ialah Wanpa.

Siti Nurhaliza di AJL25

Siti Nurhaliza di AJL25

Siti Nurhaliza di AJL25

Siti Nurhaliza di AJL25

Siti Nurhaliza di AJL25

Siti Nurhaliza di AJL25

Siti Nurhaliza di AJL25

Siti Nurhaliza di AJL25

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. warna dah okey…style dah okey nmpk sgt international,world class gitue…cuma kalo trench dress tue panjang sket,layer kat bhg bawah byk sket br cantek coz skrg bhg atas CT nmpk besar tambah ngan lengan yg berisi nmpk …tut…. aper pun CT kena kuruskan badan baru lah HOT pakai dress mcm tue… conclusion CT tetap maintain ayu,cute… luv u CT…

  2. stuju..color da cantik tpi kurg sesuai lebih lgi part atas tu.. lama2 pndang da mcm ex datuk k, noreen noor..

  3. hermmm agak tak sesuai with her body shape..this is showb by how ketat the lengan of the baju is. but i love the colour purple..it’s just that siti is fat so it is really not for her this dress. She really wants to accentuate her boobs huh? thought she would choose better for someone her status, hajah n dato/datin…tudung tak nak pkai betul2 ok org buat bodo aje tak kisah lps tu amik kesempatan ni tuk tonjolkan tetek..hurmm just saying.

  4. to siti fanatic:biar la die nk pakai ape pn,bknnye die bogel..cantik pe siti pkai bju 2…thn la drpd artis2 yg lain 2 terdedah cne cni…yg gemuk pun terjojol cne cni lg teruk..
    ct xde la gemok mne juz chubby jer…ttg tudung die plak,2 urusan die ngn tuhan kte manusia ni jgn hnye nk menilai suke2 hati..sume mnusia kt dunia ni x sempurna..ct pkai ape pun ttp cntik,mnis,n sejuk dpndang mte..we all here will support u till the end~

  5. Hmm . . . Siti Memang Cantik, Sampai Skrg Pun Masih Kekal Cantik, Bersyukurlah Pada Allah Karna Dikurniakan Wajah Cantik.
    Coment:
    Baju Tu Memang Tak Sesuai La Untuk Siti Skrg Ni, Maklum kan Skrg Badan Dan Tambah Berisi, I think Siti Is Better Go Slimming First La . .
    Badan Dah Kembang Tu, Dah Ade Ke Belum Ya? Dah Lama Married Tak Ingin Anak Lagi Ke?!

  6. assalamualikum Ct.cantik memang cantik..tapi lebih cantik f CT pakai tudung sepenuhnya. tak salah kan..mana pergi imej bersih Ct sebelum ini..kepada suami sokong2 lah isteri untuk btudung betul2.Sayang tau…….

  7. aduhai ct,tak sesuai langsung lah baju tu,naper lah pereka dia tak peka,kalau saper cakap cantik memang tak tau menilai fesyen.takyahlah pakai tudung tu ct,alang alang dah gitu buat jelah sanggul.dah abis ceta orang pun tak mengata,dari pakai macam tak pakai tue.takyah pakai jelah.Baju pun dah ketat aper nak ditutupkan lagi.

  8. wah……………… cantik nya kak siti beebaju begini alah2 model g2…. sya adalah peminat kak siti walau d mana jua

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar IZ OIAM di Red Carpet Anugerah Juara Lagu 25

Anugerah Juara Lagu 25