in ,

Daniel Craig Bakal Membintangi Filem James Bond Siri Ke-24

Budiey dikhabarkan pengarah untuk filem Skyfall ™,  Sam Mendes akan kembali mengarah filem aksi mendebarkan ini yang akan ditayangkan pada 23 Oktober 2015 di UK dan November 6, 2015 di Amerika Syarikat. Wah, tak sabar betul nak tengok aksi yang baru dan dikatakan Daniel Craig masih mendapat kepercayaan untuk memegang watak hero.

[dropcap]P[/dropcap]engeluar Michael G. Wilson dan Barbara Brokoli, EON Productions; Gary Barber, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif, Metro-Goldwyn-Mayer, Michael Lynton, Ketua Pegawai Eksekutif, Sony Entertainment, Inc, dan Amy Pascal, Pengerusi Bersama Sony Pictures Entertainment hari ini mengumumkan bahawa Daniel Craig sekali lagi akan kembali sebagai ejen rahsia British legenda dalam ke-24 James Bond filem dan Sam Mendes juga akan kembali untuk mengarahkan layar yang ditulis oleh John Logan. Filem ini ditetapkan untuk siaran di pawagam UK pada 23 Oktober 2015 dan di pawagam Amerika Syarikat pada 6 November 2015.

Skyfall ™, ke-23 James Bond filem, mengambil dalam $ 1100000000 di seluruh dunia dan menetapkan tanda baru seperti filem tertinggi grossing sepanjang masa di UK, ia adalah filem Bond paling laris pada DVD / Blu-ray dan adalah yang paling filem kritikal yang terkenal dalam sejarah francais filem paling lama berjalan.

Mengulas mengenai pengumuman itu, Wilson dan Brokoli berkata,

“Berikutan kejayaan yang luar biasa Skyfall, kita benar-benar teruja untuk bekerja sekali lagi dengan Daniel Craig, Sam Mendes dan John Logan.”

“Saya amat gembira dengan memberi saya masa yang saya perlukan untuk memenuhi semua komitmen teater saya, pengeluar telah dibuat mungkin bagi saya untuk mengarahkan Bond 24. Saya sangat berharap untuk mengambil tampuk lagi, dan untuk bekerja dengan Daniel Craig, Michael G. Wilson dan Barbara Brokoli untuk kali kedua, “kata Mendes.

“Kami amat teruja untuk menyatukan bakat-bakat yang luar biasa pengarah Sam Mendes dengan Daniel Craig bintang kami untuk pengembaraan Bond besar akan datang.” Beliau menambah, “Ini terbukti dengan kejayaan luar biasa kerjasama terakhir kami dengan EON Productions dan Sony, warisan yang luar biasa francais ini 51 tahun terus memukau.”

Lynton dan Pascal berkata, “Ia adalah satu keistimewaan untuk bekerja pada filem-filem Bond. EON, John Logan dan Sam Mendes telah datang dengan yang luar biasa susulan kepada Skyfall dan kami, bersama-sama dengan rakan-rakan kami di MGM, tidak sabar untuk berkongsi bab baru ini dengan penonton di seluruh dunia. “

Mengenai Albert R. Brokoli ini EON Productions
EON Productions Limited dan Danjaq LLC dimiliki dan dikawal oleh keluarga Brokoli / Wilson. Danjaq adalah syarikat AS berasaskan co-memiliki, dengan MGM, hak cipta dalam filem-filem James Bond yang sedia ada dan mengawal hak untuk menghasilkan filem-filem James Bond masa depan serta semua barangan di seluruh dunia. EON Productions, sebuah gabungan Danjaq, adalah UK syarikat pengeluaran berasaskan yang menjadikan filem-filem James Bond. Francais 007 adalah berjalan paling lama dalam sejarah filem dengan dua puluh tiga filem yang dihasilkan sejak tahun 1962. Michael G Wilson dan Barbara Brokoli Brokoli berjaya Albert R ‘Cubby’ dan telah menghasilkan beberapa filem-filem Bond paling berjaya yang pernah termasuk CASINO ROYALE, Quantum of Solace dan Skyfall.

Mengenai Metro-Goldwyn-Mayer Inc
Metro-Goldwyn-Mayer Inc adalah sebuah syarikat hiburan terkemuka memberi tumpuan kepada pengeluaran dan pengedaran filem dan televisyen di seluruh dunia. Syarikat ini memiliki salah satu perpustakaan paling dalam di dunia filem premium dan kandungan televisyen. Di samping itu, MGM mempunyai pelaburan di saluran televisyen tempatan dan antarabangsa. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.mgm.com.

Mengenai Sony Pictures Entertainment
Sony Pictures Entertainment (SPE) adalah sebuah anak syarikat Sony Entertainment Sdn Bhd, anak syarikat yang berpangkalan di Tokyo Sony Corporation. Operasi global SPE merangkumi gambar pengeluaran, pemerolehan dan pengedaran; pengeluaran televisyen, pemerolehan dan pengedaran; rangkaian televisyen; penciptaan kandungan digital dan pengedaran; operasi kemudahan studio dan pembangunan hiburan baru produk, perkhidmatan dan teknologi. Untuk maklumat lanjut, pergi ke http://www.sonypictures.com.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Nelydia Senrose Tak Suka Kisah Cintanya Digembar-Gembur

Betul Ke Kekasih Adira Orang Kuat Khairy Jamaluddin?