in , ,

“Curang Adalah Pilihan, Kesetiaan Ialah Tanggungjawab,” – Farid

Perkongsian pelakon Farid Kamil menjadi perhatian ramai apabila memuat naik petikan mengenai kecurangan dalam Insta Story miliknya pada Ahad lalu.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik itu, petikan itu menulis curang adalah jalan yang dipilih oleh seorang individu dan bukan perbuatan yang tidak disengajakan.

“Selalu ingat, curang adalah satu pilihan bukannya kesalahan Manakala, kesetiaan ialah tanggungjawab dan bukan pilihan,”

– FARID KAMIL

Bagaimanapun, Farid tidak memberi bayangan petikan itu ditujukan kepada mana-mana pihak.

Sebelum ini, isterinya Diana Danielle dilihat seolah memberi bayangan di Insta Story bahawa Farid tidak mengenal dirinya susulan dakwaan curang yang dilemparkan oleh suaminya itu.

Diana berkata rasa cintanya juga sudah pudar dan tidak lagi boleh menanggung kesakitan dan membiarkan dirinya terus dilukai.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sufian Suhaimi Masih Nak Jadi Pensyarah Walau Dapat Tawaran Menyanyi

SAMSUNG GALAXY A54

Ulasan Samsung Galaxy A54 5G, Reka Bentuk Premium Dengan Harga Berpatutan