in

Cuba Produk SIY Untuk Kuruskan Badan

Korang susah nak slimkan badan? Dah amalkan diet dan pergi gym tapi masih tak berkesan? Dah bersenam pun tapi perut masih buncit? Atau takde masa untuk bersenam tapi masih mahu kuruskan badan? Huhu, susah betul nak kuruskan badan selepas bersalin?

Budiey kira ada satu produk untuk korang cuba! Ternyata berkesan. Budiey dah try… ternyata nampak kesannnya! Memperkenalkan…

Iklan

SIY (SLIM IT YOUR SELF)… adalah produk pelangsingan badan terhebat mengunakan kaedah teknologi penyelidikan Nano dari Jepun. Selain ia Halal, produk ini juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai makanan kesihatan.

SIY adalah produk minuman kesihatan yang berfungsi sebagai produk pelangsingan terhebat disahkan halal dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia serta telah memenangi anugerah di peringkat antarabangsa.

SIY adalah satu-satunya produk langsing yang amat mudah dan mesra penguna. Penguna masih boleh makan dan tidak perlu mengantikan makanan mereka dengan jus atau susu kocak.

Penguna yang tidak ada masa bersenam juga boleh menurunkan berat badan. SIY jugak amat berkesan dalam menghapuskan lemak degil di tempat kumpulan lemak utama seperti perut, peha, pungung dan lain-lain lagi. Apa yang penting hasil penurunan berat badan SIY adalah kekal dan selamat.

SIY mempunyai banyak khasiat antaranya mencegah penyakit berbahaya seperti penyakit jantung dan cancer, eliminate water retention, body replenish dan celulite and orange peel skin reduction. SIY merupakan campuran jus buah dan herba semulajadi yang mempunyai pelbagai khasiat.

SIY dijual dalam paket 20 botol, 10 botol jus siang dan 10 botol jus malam. Cara mengunakannya satu botol jus siang diambil selepas sarapan pagi dan jus malam diambil sebelum tidur. Dengan satu kotak ini sahaja terbukti keberkesanannya.

SIY sesuai untuk semua golongan tak kira tua atau muda apa yang pasti SIY dapat mengembalikan keremajaan anda. SIY tiada kesan sampingan dan tiada campuran ubat larangan, seratus-peratus herba semulajadi.

Iklan
Keistimewaan SIY

-Membakar lemak di kawasan lemak utama sepertilengan,pinggul,peha,perut,dagu,dada,bahu dan kaki.
-Menurunkan size anda , dari xxl ke l dengan segera.
-Turun sehingga 10 KG dalam 10 hari !
-Menukarkan lemak kepada muscle
-Masih boleh makan dengan kenyang semasa bersiy.
-Tiada yoyo effect
-Oleh kerana siy dibuat dari herba dan buah-buahan berkhasiat maka banyak lagi
khasiat lagi yang boleh anda baca selanjutnya di blog.

Tanpa perlu berlapar,
Tanpa perlu memakai korset langsing,
Tanpa perlu seluar panas,
Tanpa perlu minum minuman goncang,
Tanpa kapsul,

Jangan lepaskan peluang ini , jom langsing sekarang juga.

Hubungi Mas 016-6224506
Hubungi Adi 016-6177663
Penghantaran di sekitar Kuala Lumpur disediakan.
Dealer seluruh negara diperlukan segera .
Dealer lama sila hubungi mas untuk aktif semula.

SIY face book Fan Page Klik sini.
SIY Blog Klik sini.

www.reamas.com
Beauty & Health store.
13 Ground Floor ,pandan kapital,pandan indah
55100 Cheras Kuala Lumpur.
Siti Masturah Rodzman 016-6224506.

Kami merupakan pengedar bagi produk pelangsingan siy (slim it yourself) dan produk kecantikan jenama Beautee dan Ceutical. Sila berkunjung ke website kami.
Terima kasih.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Castrol EDGE Hantar Pemenang Ke UEFA EURO 2012 di Poland

Achilles Formula Drift Malaysia 2011