in ,

BURBERRY THE BEAT TALENT SEARCH CONTEST

Anda berbakat dalam bidang nyanyian atau bermain alat muzik? Ha, inilah masanya untuk menunjukkan bakat terpendam anda. Sertai BURBERRY THE BEAT TALENT SEARCH CONTEST dengan hanya menghantarkan borang penyertaan kepada kami.

Apa yang anda perlu lakukan, hanyalah mengisi borang yang boleh didapati di mana-mana kaunter Burberry untuk berpeluang mempersembahkan bakat anda secara LIVE di Final Showcase di SOGO dan anda akan berpeluang memenangi barangan perfume dari Burberry berjumlah sehingga RM3,000!!!

Final Showcase Pertandingan Pencarian Bakat Burberry The Beat ini akan diadakan pada 28 April 2009 Hari Selasa di SOGO. Akan diacarakan oleh Ben Ibrahim dengan penampilan dan persembahan istimewa daripada IZ OIAM dan Winnci.

Apa tunggu lagi, inilah peluang untuk mengilapkan lagi bakat anda!

3408390870 B0E2C0141F O | 4

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Wan Kamarudin Pengacara Talian Hayat Musim 2

Drama Matahari Lakonan Nisdawati, Fahrin Ahmad, Aida Aris, Sabrina Ali