in , ,

Buka Kunci Diskaun Cecah RM800 di Kedai realme Sempena Kempen 2.2 

Kempen ini akan bermula pada 2 Februari 2024 di kedai Lazada, Shopee dan TikTok realme, dengan diskaun sehingga RM800.

Ketika kempen 2.2 yang menggembirakan semakin hampir, realme Malaysia bersiap sedia untuk mempersembahkan pelbagai diskaun dalam talian eksklusif untuk produk mudah alih, AIoT, rumah peribadi dan aksesori terpilih.

Kempen ini akan bermula pada 2 Februari 2024 di kedai Lazada, Shopee dan TikTok realme, dengan diskaun sehingga RM800.

Buka Kunci Diskaun Mencecah RM800 di Kedai realme Kempen 2.2

Selain harga promosi, pembeli Lazada boleh membawa pulang barangan realme kegemaran mereka dengan Bonus Lazada dan diskaun sehingga 12% baucar.

Tambahan pula, mereka berhak mendapat diskaun tambahan 15% untuk realme Buds Air 5 Pro, realme Buds Air 5, realme Watch 3 Pro dan produk AIoT lain apabila mereka membeli peranti terpilih.

Keseronokan membeli-belah diteruskan dengan baucar eksklusif di Shopee dan TikTok. Pembeli Shopee boleh mendapat baucar sehingga RM50 apabila mereka membeli peranti terpilih dengan perbelanjaan minimum, manakala pembeli TikTok boleh mendapatkan diskaun sehingga RM88 untuk perbelanjaan minimum.

Terdapat lebih banyak produk yang layak mendapat promosi yang menarik. Jangan lepaskan tawaran masa terhad, dan mula menambah item pada troli beli-belah anda sekarang.

Untuk maklumat lanjut tentang promosi 2.2 realme yang akan datang, sila lawati kedai Lazada, Shopee dan TikTok rasmi.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Konsert Memori Berkasih Siti Nordiana Lakar Sejarah Sempena 25 Tahun

ELLY MAZLEIN

Elly Mazlein Lebarkan Sayap Dengan Terima Malaysia Book Of Records