in , ,

Budiey Mencari 40 Pembaca ke Malam Gala Filem AZURA

Hadiah Bonus sempena tahun baru 2012 Untuk Korang! Jadilah 40 orang penonton pertama Filem AZURA lakonan Shahz Jaszle & Neelofa.

Yuhuuuuu! Anda mahu menghadiri Majlis Tayangan Eksklusif Filem AZURA bersama Shahz Jaszle & Neelofa tak? Kalau anda boleh hadir, nah! Inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem romantik terbaru yang pasti meruntun perasaan ini.

Filem Azura arahan Aziz itu membariskan gandingan pelakon baru dan lama antaranya, Neelofa sebagai Azura, Shah Jaszle (Zek), Afdlin Shauki (Tan Sri Putih), Erma Fatimah (Yusni) dan Afida Es sebagai Nek Wan.

Ia mengisahkan Azura, seorang gadis yang gigih menghadapi cabaran hidup bertemu dengan Zek, anak kepada orang kaya yang hidupnya dimanjakan dan dikelilingi kemewahan. Mereka kemudian bercinta tetapi mendapat halangan daripada bapa Zek, iaitu Tan Sri Putih. Zek dan Azura kemudian mengambil keputusan untuk ke London dan berkahwin di sana.

Untuk menyara kehidupan mereka, Zek terpaksa bekerja di stesyen minyak manakala Azura terus cemerlang dalam bidang akademik dan ditawar untuk bekerja di luar negara. Akibat daripada tekanan kerja, emosi Zek terganggu dan bermulalah segala konflik antara mereka.

Filem ini sekali lagi mendapat khidmat M. Nasir bagi menyuntik sedikit kelainan untuk lagu Azura dan juga Sandarkan Pada Kenangan. Filem ini turut dijayakan dengan penampilan khas oleh, Fauziah Ahmad Daud, Faizal Hussein, Jaafar Onn, Aman Shah dan pereka fesyen, Calvin Thoo. Filem yang menelan belanja RM1.8 juta ini bakal menemui penonton di pawagam seluruh Malaysia, Singapura dan Brunei pada 2 Februari 2012.

Poster Azura

Sensasi Selebriti ingin memberikan 20 pasang pass PERCUMA (30 tiket) untuk pembaca budiey.com yang boleh menghadirkan diri di Gala Nite AZURA ini yang akan diadakan pada:

Hari & Tarikh:
Hari Isnin | 30 Januari 2012

Masa:
7.30 malam

Tempat:
GSC, One Utama

BAGAIMANA CARANYA?

Sila lengkapkan slogan ini tidak melebihi 15 patah perkataan:

Saya ingin hadir di Majlis Tayangan Eksklusif Filem AZURA kerana… (tidak lebih dari 15 patah perkataan)

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

Tarikh tutup peraduan:

jam 12 tengahari | 26 Januari 2012

Tajuk Email: Saya Mahu Ke Malam Gala Filem AZURA – Budiey.com

SYARAT & PERATURAN:

  1. Penyertaan ini terbuka kepada semua pembaca Sensasi Selebriti yang menetap di Semenanjung Malaysia sahaja.
  2. Semua pemenang akan dihubungi melalui email.
  3. Setiap orang hanya dibenarkan menghantar satu penyertaan. Mereka yang menghantar lebih dari satu akan dibatalkan kelayakan.
  4. Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai dan pihak penganjur mempunyai hak untuk menukar hadiah dengan sesuatu yang mempunyai nilai yang sama tanpa notis terdahulu.
  5. Keputusan juri adalah muktamad.
  6. Dengan menyertai peraduan ini, pembaca bersetuju terikat dengan Syarat dan Peraturan serta keputusan Sensasi Selebriti.

Terima kasih kepada pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Mahu mengetahui lebih lanjut tentang filem Azura. Klik SINI.

Jangan lupa tonton filem yang penuh emosi, cinta dan konflik ini di pawgam mulai 2 Februari 2012.

Jom tonton trailer filem AZURA

Azura

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Segmen Medley Ella & Awie Paling Lama Dalam Sejarah

Gambar Akim AF7 di Party Gadis Simply Pretty AVON