in ,

Budiey Mencari 20 Pembaca Bertuah Bagi Menghadiri Majlis Pra Tonton Filem 9 September!

Perhatian! 20 tiket semuanya sudah ditempah. Terima kasih kepada semua pembaca yang menghantar email. Jangan lupa semak nama pemenang yang akan diumumkan di blog ini pada hari Isnin ini (22 Oktober).

===================

Hadiah Untuk Korang! Jadilah 20 Penonton Pertama Filem 9 September!

Yuhuuu! Korang mahu menghadiri Majlis Pra Tonton Filem 9 September bersama para pelakon Pierre Andre & Fasha Sandha tak? Hah! Inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan adegan romantis mereka dalam filem arahan Pierre Andre ini!

Dengan kerjasama Metrowealth Sdn Bhd, Sensasi Selebriti ingin memberikan 20 tiket PERCUMA untuk pembaca dan juga penulis blog yang boleh menghadirkan diri pada 23 Oktober 2007 (Selasa) jam 9.45 pagi di TGV, The Mines Shopping Fair, Sri Kembangan! Jadi, apa tunggu lagi! Ini hadiah percuma beb!

Caranya ialah dengan menghantar email kepada:

selewat-lewatnya pada 22 Oktober 2007 dengan tajuk: Ingin Menghadiri Majlis Pra Tonton Filem 9 September.

Jangan lupa untuk sertakan nama, alamat ringkas dan nombor telefon bimbit untuk dihubungi. Seorang pembaca boleh membawa seorang kawan sahaja. Tiada slogan diperlukan. Anda hanya perlu menghantar email sahaja!

Siapa cepat dia dapat!

Tarikh:
23 Oktober 2007 (Selasa)

Masa:
9.45 pagi

Tempat:
Tanjung Golden Village (TGV) The Mines Shopping Fair, Seri Kembangan, Selangor.

Untuk pengetahuan semua, filem 9 September akan ditayangkan serentak seluruh Malaysia mulai 1 November 2007. Kepada pembaca yang tidak dapat hadir, anda boleh menonton sendiri mulai 1 November nanti di pawagam berhampiran.

[tags]peraduan 9 september, filem 9 september, gambar majlis pra tonton, jemputan khas, tgv, sri kembangan, adegan romantis pierre andre fasha sandha, fasha sandha profile, gambar panas fasha, blog fasha sandha, youtube video 9 september trailer, tiket percuma, contest blog, cara solat di angkasa lepas, gambar amylia af3 tomboy, pengkid, cara wuduk dr sheikh muzaphar, ulasan filem otai, memey suhaiza, fouziah ghouse, lisdawati, nurul syuhada, diana danielle, zahnita hussien wilson, nora danish, vanidah imran, aleeza kassim, teknik solekan selebriti[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siti Nurhaliza, Liza Hanim & Atilia Dalam Theater P. Ramlee The Musical

Ulasan Teater Muzikal P Ramlee The Musical: Part 1