in , ,

Boxing Day Sales Sellection, Miliki Handbag Dengan Ansuran Hingga 6 Kali!

Boxing Day Sales Sellection, miliki ‘handbag’ berjenama dengan peluang membayar ansuran hingga enam kali!

Bermula menggunakan medium Facebook Page – Branded Handbags by Rafidah untuk mengetengahkan perniagaan itu pada 2014, Nor Rafidah Khairuddin yang bermula sebagai ‘Personal Shopper’ yang menetap di Montreal, Kanada kemudiannya pulang ke Malaysia membuka butik fizikal di Kuala Lumpur pada 2018 lalu menubuhkan jenama Sellection.

Boxing Day Sales Sellection, Miliki Handbag Dengan Ansuran Hingga 6 Kali!

Ia disusuli dengan mewujudkan domain laman sesawang www.sellection.com

Kini, Sellection.com – Branded Fashion Outlet ialah platform beli belah dalam talian pilihan utama dan dipercayai ramai di Malaysia.

Menariknya, jenama ini menyediakan pelan pembayaran ansuran sebanyak tiga hingga enam kali buat semua pelanggan.

Boxing Day Sales Sellection, Miliki Handbag Dengan Ansuran Hingga 6 Kali!

Menggunakan tagline ‘Embracing Confidence’ atau meraikan keyakinan, ia berjaya merealisasikan impian ramai wanita serta lelaki untuk memiliki barangan berjenama antarabangsa serta kekal bergaya dan berkeyakinan.

Bersempena kedatangan tahun baharu 2023, Sellection melancarkan Boxing Day Sellection yang sudah bermula pada 23 Disember lalu hingga 3 Januari 2023.

Pengasas dan Ketua Pegawai Operasi (COO) Sellection Sdn Bhd, Nor Rafidah berkata, Boxing Day Sellection menawarkan pelbagai koleksi tas tangan berjenama daripada Coach, Michael Kors, Kate Spade, Fossil dan pelbagai lagi.

Beliau kini berada di New York, Amerika Syarikat aktif membuat sesi siaran langsung di media sosial untuk berkongsi pengalaman ‘winter shopping’ bersama pelanggannya.

“Untuk #SistersdiMalaysia (pelanggan Sellection) saya pelawa untuk beli-belah tas tangan berjenama dari Amerika Syarikat yang diperakui kualitinya sempena musim sejuk ini. Kempen Boxing Day Sellection ini sudah bermula sejak 23 Disember lalu hingga 3 Januari depan. Barang yang dipesan dijangka tiba pada 20 Januari.

“Kempen kali ini menawarkan pelbagai koleksi daripada Coach, Michael Kors, Kate Spade, Fossil, Tory Burch, Tumi, dan Marc Jacobs. Sekarang semua berpeluang untuk memakai tas tangan berjenama dengan harga promosi yang terbaik dan bayaran ansuran tiga hingga enam kali pun disediakan,” katanya.

Boxing Day Sales Sellection, Miliki Handbag Dengan Ansuran Hingga 6 Kali!

Menurut Nor Rafidah, Sellection menawarkan hanya koleksi asli dan baru dari luar negara.

“Sellection telah membantu ramai wanita dan lelaki untuk memiliki barangan berjenama yang eksklusif pada harga mampu milik dan pastinya menaikkan keyakinan dan personaliti peribadi. Kini tidak lagi hanya dimiliki oleh golongan tertentu sahaja.

“Membeli barangan berjenama ini adalah kerana kualiti dan ketahanan material. Selain dapat meningkat keyakinan diri, boleh menjadikan tas tangan sebagai ‘self reward’,” katanya.

Boxing Day Sales Sellection, Miliki Handbag Dengan Ansuran Hingga 6 Kali!

Semua pembelian melalui tempahan awal (Pre Order) boleh terus dilakukan di laman sesawang www.sellection.com atau boleh ke Butik Sellection juga terletak di Wangsa 118, Wangsa Maju dan boleh dikunjungi secara ‘walk in’.

Maklumkat lanjut mengenai Sellection dan Boxing Day Sellection boleh didapati di akaun media sosial rasmi Sellection iaitu FB Page: Branded Handbags by Rafidah www.facebook.com/brandedhandbagsbyrafidah dan IG: @sellectioncom

Boxing Day Sales Sellection, Miliki Handbag Dengan Ansuran Hingga 6 Kali!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Siti Nurhaliza Beli Rumah Pertama Di Dubai, Asyraf Khalid Luah Rasa Bangga

HAEL HUSAINI

Hael Husaini Live in KL Dibatalkan, Ada Sebab Yang Tak Dapat Dielakkan