in ,

Betul Ke Fahrin Bakal Nikah Wanita Misteri Sabtu Ini?

Pada jam 2 petang 5 Mei 2015, Fahrin Ahmad telah mengadakan satu sidang media untuk mengumumkan yang dia bakal berkahwin. Sebagaimana katanya dalam perbualan bersama Budiey di dalam Whatsapp, khabarnya tidak rugi untuk Budiey hadir. Sebelum berlangsung, pastinya ramai media yang telah membuat spekulasi macam-macam. Ada yang kata Fahrin akan berkahwin dan ada pula ia sebagai satu gimik. Samada benar atau tidak, sama-sama kita nantikan.

Teka teki Fahrin Ahmad bakal mengakhiri zaman bujangnya akhirnya terjawab apabila pelakon kacak ini mengumumkan dia bakal melangsungkan pernikahan pada 9 Mei ini. Majlis pernikahan akan berlangsung di Pusat Konvensyen Sime Darby dan akan dihadiri saudara terdekat, jemputan khas dan rakan media.

Lebih istimewa, tarikh tersebut adalah tarik ulang tahun kelahirannya ke-36. Bagaimanapun, Fahrin merahsiakan identiti bakal isterinya, buat masa ini.

“Menjelang tiga lagi hari, alhamdulillah amanah ini masih lagi menjadi rahsia sehingga saat ini. Tapi saya minta pada pihak media yang ada di sini pada hari ini, saya memohon agar tidak bertanya tentang identiti bakal isteri saya sehinggalah hari pernikahan kami nanti.

“Pada hari itu nanti, anda semua boleh bertanya kepada dia apa yang ingin anda semua ketahui.”

Sama-sama kita nantikan pada hari Sabtu ini ya. Siapalah agaknya wanita pilihan Fahrin Ahmad ni ya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ada Sebab Kamal Adli Kunci Mulut

Tiga Selebriti Meletop Pakai Baju Louis Vuitton di MET Gala 2015