in

Pelancaran & Parti Hiburan h live! Berlangsung Hari Ini

Seperti yang Budiey war-warkan kepada anda semua, pada hari ini, bakal berlangsung Majlis Pelancaran & Parti Hiburan h live! di sebuah stadium di Kuala Lumpur. Ya, ramai selebriti akan berkumpul hari ini untuk menyaksikan satu-satunya parti hiburan terbesar sekaligus kita dapat saksikan pelancaran sebuah program baru di Astro Ria. Hari ini, Budiey baru dapat tahu, penyanyi pujaan ramai Dato’ Siti Nurhaliza akan hadir memeriahkan party yang bertemakan “Dress Up and Suit Up” ini.

[pullquote]Pasti ramai pembaca tertanya-tanya, apa yang menarik tentang program hlive! ini? Ianya sejenis program TV berunsurkan infotainment yang ada segmen menarik antaranya Tweet Nakal 30 Saat, 15 Soalan, Di Sebalik.. dan banyak lagi! Program hiburan ini bakal disiarkan dua kali sehari di saluran Astro RIA (104), Astro AWANI (501) dan Astro MAYA HD (135) mulai 26 Mei depan.[/pullquote]

Jika ada dapat tengok di laman Instagram, begitu ramai selebriti yang meletakkan gambar kad jemputan eksklusif daripada Astro Ria yang mana satu parti terbesar yang menghimpun ramai selebriti akan berlangsung tak lama lagi. Budiey pun rasa teruja sebab pada petang tadi, Budiey juga turut mendapat jemputan untuk ke acara ini. Tak sabar untuk mengetahui apakah sebenarnya program terbaru ini.

Yang pasti, acara ini sebenarnya adalah pelancaran program terbaru yang akan disiarkan di Astro Ria berbentuk infotainment. Siapa pengacaranya? Apa kelainannya? Itu anda kena nantikan sendiri. Program tersebut diberi nama h live! akan menemui penonton mulai 26 Mei 2014 di Astro Ria.

Ramai yang bertanya pada Budiey, apa konsep dan isi kandungan program ini. Apa yang Budiey tahu, program h live! ini adalah untuk mengukuhkan lagi kedudukan Astro Ria sebagai sebuah Saluran Hiburan Melayu Utama. Jadi, h live! adalah sebuah program hiburan terbaru yang akan menghimpunkan liputan komprehensif rangkaian berita eksklusif terkini dan sensasi tanpa henti tentang segala-galanya yang berlaku dalam dunia hiburan. Program h live! ini akan bersiaran secara langsung bermula 26 Mei kelak.

Antara selebriti-selebriti yang bakal hadir untuk memeriahkan Majlis pelancaran hlive! yang menggabungkan elemen radio, majalah, televisyen dan media sosial ini ialah Dato’ Siti Nurhaliza, Anuar Zain, Lisa Surihani, Sazzy Falak, Dato’ Fazley, Datin Sofea Jane, Daphne Iking, Yasmin Hani, Shaarin, Uqasha Senrose, Nelydia Senrose, Fyza Kadir, Dato’ AC Mizal, Amanda Imani, Andrea Amir, Aaron Aziz, Datuk Aznil Haji Nawawi, Scha Al Yahya, Awal Ashaari, Qi Razali, Emma Maembong, Nik Michael, Nabil Ahmad, Zizan Razak, Hanis Zalikha, Chef Adu Amran, Jehan Miskin, Hafiz Suip, Stacy, Ziana Zain, Faizul, Adira, Waris, Awi Rafael, Altimet, Amy Search, Mark Adam, Azhael, Akim, Zizan Nin, Boscoe Wong, Hatta Dolmat, Rizman Ruzaini, Syaiful Baharim, Wak Doyok, Alia Bastamam, Jonathan Putra, Jean Basri Longuet, Ziela Jalil, Datuk Shuhaimi Baba, Gayatri, Michael Ang, David Shaw, Bambang Soteto, Mawar Rashid, Atita Haris, Adel Asha, Wiwie Darvienda, barisan pengacara ERA fm serta ramai lagi.

Dua artis ternama dijangka membuat persembahan khas persembahan khas dan nantikan perkembangan terkini acara hebat ini boleh diikuti menerusi laman sosial dan laman web rasmi di www.hlive.com.my.

Ikuti Twitter rasmi hlive! di @officialhlive dan Instagram @officialhlive serta hashtag #hlive. Untuk menonton banyak lagi program Astro terkini, layari Astro on the Go http://onthego.astro.com.my

Layari www.hlive.com.my untuk info dan berita terkini bermula 12 Mei ini!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Samsung Unveils New GALAXY Tab 4 Series

Ada Sebab Emma Stone Berlakon Filem Arahan Woody Allen