in , ,

Berbelanja Lebih Untuk Dapat Lebih Banyak Dengan Program Ganjaran Samsung

Ahli Platinum Tier juga akan mendapat baucar hari jadi RM400!

Suka tawaran hebat yang disertakan dengan membeli-belah dalam talian? Kemudian anda akan tergila-gila dengan Program Ganjaran Samsung baharu di Kedai Dalam Talian Samsung yang sedang berlaku sekarang. Peroleh mata untuk setiap pembelian yang anda buat, yang boleh ditebus pada pembelian seterusnya di kedai Samsung.com. Lebih banyak anda berbelanja, lebih banyak ganjaran anda!

Berbelanja Lebih Untuk Dapat Lebih Banyak Dengan Program Ganjaran Samsung

Apabila anda membuat pembelian di Kedai Dalam Talian Samsung, anda juga memperoleh mata berdasarkan peringkat anda, yang bergantung pada jumlah transaksi yang dibuat dalam 24 bulan yang lalu:

TierAmount spent within 24 monthsBenefits
BlueRM0 – RM9,999• Earn 1% back in points on applicable purchases. • Enjoy Blue Tier Point multipliers on selected products.
GoldRM10,000 – RM19,999• Earn 3% back in points on applicable purchases. • Enjoy Gold Tier Point multipliers on selected products.
PlatinumRM20,000 or more• Earn 5% back in points on applicable purchases. • Enjoy Platinum Tier Point multipliers on selected products.

Semua mata yang anda perolehi akan ditunjukkan dalam Akaun Samsung Rewards anda. Sekarang bahagian TERBAIK! Anda boleh menggunakan mata ini untuk menebus item dalam Katalog Ganjaran pada Apl Ahli Samsung atau untuk mendapatkan diskaun pada produk di Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia atau tapak web EPP.

Jadi apa tunggu lagi? Mula dapatkan mata pada Program Ganjaran Samsung hari ini dengan log masuk atau mendaftar untuk ID Akaun Samsung: https://bit.ly/3R3CHVp

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Program Samsung Rewards, pergi ke: https://www.samsung.com/my/rewards/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

KL PodFest 2024 Himpunkan Podcaster Terbaik Malaysia & Singapura

Hidupkan Semula Muzik Dengan Samsung Galaxy & Spotify Wrapped 2023