in ,

Bekas Bakal Suami Fara Fauzana Tidak Pernah Kahwin

Bekas bakal suami kepada Fara Fauzana, Mohamed Hafiz Badiuzzaman, 30, menafikan pembatalan majlis pernikahannya dengan pengacara itu disebabkan kononnya dia berstatus suami orang.

Bekas bakal suami Fara Fauzana

Hafiz berkata, sebelum dan sewaktu majlis tersebut dibatalkan, dia masih bujang dan tidak pernah merahsiakan statusnya itu daripada pengetahuan Fara sebelum ini.“Saya tidak pernah berkahwin dan merahsiakan perkara ini daripada dia. Pembatalan perkahwinan kami juga bukan disebabkan status saya seperti yang dilaporkan oleh sebuah akhbar semalam,” katanya menerusi satu kenyataan yang dikirimkan menerusi Whatsapp sebentar tadi.

Tambah Hafiz, dia pihak Fara selayaknya menjawab mengapa perkahwinan tersebut dibatalkan secara tiba-tiba.

Sementara itu, Hafiz bermohon supaya dirinya dan keluarga diberi ruang serta privasi kerana dia masih lagi cuba bertenang daripada pembatalan pernikahannya itu.

Sumber: Kosmo

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

SITI BUHARI – Inspirasi Fesyen Siti Dato’ Sosilawati Untuk Raya Haji

Jessie Chung Rocks & Dances the Night Away at Sunway Pyramid