in

Beautee Perkenal Sabun Pencerah & Sabun Jerawat

Pelancaran produk baru. Beautee Perkenal Sabun Pencerah & Sabun Jerawat.

Setelah 5 tahun Beautee mengeluarkan produk kosmetik yang menarik dan berkualiti tinggi, kali ini Beautee memperkenalkan dua jenis sabun yang pasti memikat hati anda. Sabun pencerah (lightening soap) mampu mencerahkan wajah anda, manakala Sabun Jerawat membantu anda menghilangkan jerawat dan membunuh bakteria punca jerawat (acne soap).

maLightening Soap

Sabun ini mengeluarkan kotoran, kulit mati dan sisa make-up, ia mengandungan gliserin yang membantu melembutkan tekstur kulit. Selepas penggunaan masa panjang, kulit akan kelihatan lebih cerah dan halus.Sabun ini adalah 100% berasal dari minyak sawit tulin, tidak mengandungi pengawet, kandungan haiwan, alkohol dan minyak mineral. Sabun ini sangat berkesan untuk bintik-bintik hitam penuaan dan pembaharuan sel kulit secara keseluruhan.

Sabun pencerah lebih fokus dalam mencerahkan kulit wajah manakala sabun jerawat menjurus kepada menghilangkan jerawat agar kulit lebih halus dan licin.

maAcne Soap

Perbezaan sabun Beautee dengan sabun yang lain adalah anda akan terasa lebih lembab dan halus berbanding sabun jenama lain yang membuat kulit anda lebih kering.

Cara mengunakannya mudah cuma gosok sabun dengan sedikit dan cuci wajah anda sehingga bersih. Sabun ini dijual dengan harga RM 30/70gram sahaja. Dapatkan sekarang.

Hubungi Mas 016-6224506
Layari blog: masbeautee.blogspot.com
Layari Fanpage Kami: Fanpage Beautee

www.reamas.com
Beauty & Health store.
13 Ground Floor ,pandan kapital,pandan indah
55100 Cheras Kuala Lumpur.
Siti Masturah Rodzman 016-6224506.

Kami merupakan pengedar bagi produk pelangsingan SIY (slim it yourself) dan produk kecantikan jenama Beautee dan Ceutical. Sila berkunjung ke website kami.
Terima kasih.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Teater Bangsawan Mestika Bumi

Suria FM & Red FM Catat Peningkatan Jumlah Pendengar Tertinggi