in

Atasi Masalah Jerawat Dengan AylaMyra Clear Acne Solution

AylaMyra Clear Acne Solution menghapuskan masalah jerawat anda

Wajah yang cantik, halus dan gebu menjadi idaman setiap wanita. Tapi ramai di antara wanita dan remaja kat luar sana mengalami masalah jerawat bertahun-tahun lamanya dan masih tercari-cari cara untuk atasi masalah jerawat ni.

Perubahan dalam keseimbangan hormon semasa tempoh pembesaran mencetuskan perembesan minyak yang banyak daripada kelenjar minyak. Ini menyebabkan kulit lebih berminyak daripada biasa.

Jerawat

Jerawat akan muncul bila minyak/sebum, bakteria dan sel kulit mati menyumbat liang roma pada kulit muka. Kebanyakkan si oily skin lebih berpotensi tinggi mendapat jerawat, tapi dengan mengikis tabiat buruk sedia ada (mungkin anda atau orang lain), jerawat dan kulit berminyak boleh diatasi.

Liang roma yang besar dan tersumbat boleh menyebabkan bintik putih dan bintik hitam. Jika terdapat jangkitan, jerawat akan terbentuk.

Sebaik sahaja jerawat mula membentuk sista, pemicitan jerawat merupakan perkara yang biasa. Ini boleh meninggalkan parut dan tanda yang hodoh serta berkekalan. Pada peringkat ini, lebih banyak masa dan usaha diperlukan untuk merawat masalah itu dan parut.

Langsing Siy

Jadi untuk mematikan kuman di kawasan tersebut anda memerlukan AylaMyra Clear Acne Solution. Krim ini telah dibuktikan secara klinikal dapat menyembuhkan masalah jerawat dan membersihkan pori-pori wajah agar tidak tersumbat yang selalu menjadi punca jerawat.

Ia membantu menyelesaikan masalah jerawat dari puncanya. Sangat baik jika digunakan bersama AylaMyra Purifying and Scar Srum di mana ia boleh menghilangkan parut-parut yang ada di sekitar wajah.

Cubalah hari ini. Harga pengenalan RM 48 sahaja.

Untuk maklumat lanjut sila layari www.aylamyra.com.my.
Dealer dan stokis diperlukan hubungi Mas: 016-6224506.

www.reamas.com

Beauty & Health Store.
13 Ground Floor, Pandan Kapital, Pandan Indah
55100 Cheras, Kuala Lumpur.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Video Anuar Zain Nyanyi di Singapore Expo

The World’s First 360-Degree Projection Dome Pavilion KL