in , ,

Astro Paparkan Barisan Bintang Hebat & Tawaran Eksklusif Untuk Keluarga

Bintang suku keempat seperti Anna Jobling dan Amir Ahnaf menjanjikan hiburan buat keluarga

Astro teruja untuk mengumumkan variasi pilihan susun atur kandungan yang pelbagai dan direka untuk memperkayakan hiburan keluarga Malaysia dengan menampilkan bakat popular seperti Anna Jobling dan Amir Ahnaf.

Dapatkan pakej menarik dengan harga promosi dan diskaun sebanyak 30%* bermula dari RM41.99/sebulan untuk menikmati keselesaan dan kegembiraan menonton cerita-cerita menarik di rumah anda.  

BM Astro Fibre Speed Boost KV

Komitmen kami adalah untuk memberi hiburan keluarga yang luar biasa dilanjutkan dengan kandungan daripada pelbagai genre dan minat. Dari cerita aksi yang mendebarkan iaitu ‘The Childe’ sehingga ke pertandingan masakan dalam ‘MasterChef Season 13’, pilihan Astro memenuhi citarasa semua generasi. 

Gamers Mangkuk

Di Astro, penonton boleh berhibur dan menyaksikan kandungan popular seperti All Stars Gegar Vaganza (Konsert Akhir pada 10 Disember), siri tempatan Tamil BADEP, siri Astro Originals The Queen’s Ploy serta alami perjalanan muzikal bersama anak-anak anda dalam Didi and Friends Kembara Muzikal.

Dalam era mengutamakan masa bersama keluarga, Astro amat berdedikasi untuk menghidupkan detik-detik bersama keluarga agar lebih berharga. Tawaran promosi kami bertujuan memberi peluang kepada para penonton untuk mencipta kenangan yang berpanjangan bersama orang tersayang, dan ia sejajar dengan kemudahan perkhidmatan kami yang tiada tandingan. 

Blue Beetle

Untuk pengalaman hiburan semua-dalam-satu bersama keluarga, anda juga boleh memilih untuk menambah Astro Fibre bersama langganan anda dan menerima peningkatan PERCUMA kepada tahap kelajuan yang lebih tinggi tanpa pertambahan kos. Pakej ini juga menawarkan 500Mbps dengan harga hanya RM90/sebulan**(HRD:RM189) selama 24 bulan apabila digabungkan bersama Pek TV anda. 

BM Family Campaign KV

Sertai kami dalam meraikan jalinan kekeluargaan dengan pakej hiburan Astro. Untuk maklumat lanjut mengenai tawaran eksklusif ini dan berkongsi pengalaman bersama Astro, anda boleh layari www.astro.com.my. Dengan Astro, setiap program adalah jalan untuk mengukuhkan ikatan bermanfaat.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran peningkatan kelajuan Astro Fibre, sila layari DI SINI

*Diskaun 30% dikenakan untuk langganan dengan pendaftaran auto-debit sahaja. Tertakluk pada terma & syarat.

**Tertakluk pada terma & syarat.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

NAS-T KELUANG MAN

Nas-T Dipilih Jadi Watak Superhero Ikonik Malaysia, Filem Keluang Man!

TOMOK

Lapan Peserta All Stars Gegar Vaganza Rebut Gelaran Juara di Finale