in ,

Astro Buka Saluran Pakej Mustika Tanda Penghargaan

Astro buka saluran Pakej Mustika dan Astro Mustika HD kepada semua pelanggan mulai 9 -17 November 2012 sebagai tanda penghargaan!

Sebagai tanda penghargaan dan terima kasih di atas sokongan para pelanggan yang setia, pihak Astro dengan berbesar hati akan membuka saluran-saluran dalam Pakej Mustika iaitu Astro Citra (131), Astro Warna (132), Astro Bella (133) dan Astro Mustika HD (134) untuk hiburan yang berterusan buat semua pelanggan mulai 9 hingga 17 November 2012 jam 6.00 pagi.

NIKMATI 4 SALURAN MENARIK NOVEMBER INI

Menurut Pengurus Kumpulan Saluran Premium Astro; Encik Nizam Sani berkata, “Sebagai menghargai sokongan padu yang diberi oleh pelanggan dan penonton kepada Astro, kami dengan penuh sukacita membawakan pelbagai kandungan tempatan dan antarabangsa yang pastinya menarik dan terbaik melalui empat saluran premium iaitu Astro Citra, Astro Warna, Astro Bella dan Astro Mustika HD istimewa November ini.

Mustika Hd

Inisiatif kami untuk membuka empat saluran ini kepada penonton ini adalah sebagai tanda penghargaan dan ucapan terima kasih di atas segala sokongan mereka kepada Astro selama ini.

Menariknya, para penonton kini berpeluang untuk menikmati kandungan daripada pelbagai genre yang berbeza termasuklah koleksi filem-filem tempatan mahupun antarabangsa serta program-program dalam bentuk definisi tinggi yang telahpun disusun untuk siaran secara berselang seli tanpa henti sesuai untuk tontonan seisi keluarga,” jelas Nizam.

Mulai 9 hingga 17 November kelak, para penonton akan dapat menikmati pelbagai koleksi filem menarik dari dalam dan luar negara menerusi saluran Astro Citra (131) seperti Ayat-Ayat Cinta, Bujang Terlajak, Kepergok Pocong, Dorm serta banyak lagi. Tambah menarik lagi, Astro Citra juga turut menayangkan filem-filem menghiburkan lakonan Aaron Aziz yang telahpun disusun khas untuk tontonan para peminat seperti Datin Ghairah, KL Gangster, Evolusi KL Drift 2, Pisau Cukur dan banyak lagi.

Mustika

Manakala menerusi saluran Astro Warna (132) pula, para penonton pastinya tidak mahu ketinggalan untuk menonton episod akhir program Onyomat Geset Go pada 9 November ini untuk mengetahui pelawak manakah yang bakal dinobatkan sebagai juara sekaligus membawa pulang wang tunai sebanyak RM100, 000.

Nantikan juga episod pertama pertarungan lawak paling berprestij iaitu Maharaja Lawak Mega 2012 yang akan bersiaran buat pertama kali secara langsung pada 16 November 2012. Kedua program ini juga akan bersiaran secara serentak menerusi saluran Astro Mustika HD (134).

Selain itu, para penonton juga boleh bergelak ketawa dengan menonton program-program komedi baru di saluran ini termasuklah Opera Sabun Boboi, Pondok Jambu serta ulangan koleksi terbaik program-program komedi kegemaran ramai seperti Maharaja Lawak, Maharaja Lawak Mega dan Karoot Komedia.

Bagi para penggemar program berbentuk telenovela pula pastinya akan lebih teruja dengan himpunan pelbagai drama telenovela yang pastinya menghiburkan di saluran Astro Bella (133) seperti telenovela bersiri menarik dari Latin berjudul Infamia. Bukan itu sahaja, para penonton juga boleh menikmati pelbagai koleksi drama telenovela lain seperti Budoy, Quererte Asi, Daniela dan Morena.

Selain daripada menawarkan program-program yang turut disiarkan secara serentak di saluran lain seperti program MasterChef Malaysia & RM1, 000, 000 Money Drop (tayangan serentak di Astro Ria 104), Primadona (tayangan serentak di Astro Prima 105) dan Entri Jameela (tayangan serentak di Astro Oasis 106), saluran Astro Mustika HD (134) yang hanya menyiarkan program-program dalam bentuk definisi tinggi turut membariskan program hebat seperti drama bersiri Adam & Hawa yang dibintangi oleh nama-nama popular seperti Aaron Aziz, Nadiya Nisaa, Anzalna Nasir, Norman Hakim, Amyza Adnan dan ramai lagi.

Bukan itu sahaja, nantikan juga filem-filem tempatan yang turut ditayangkan menerusi saluran ini seperti Ngangkung, Hantu Bonceng, Bini Biniku Gangster, Kongsi dan banyak lagi.

Pastikan temujanji anda bersama empat buah saluran premium Astro untuk hiburan yang berterusan istimewa November ini mulai 9 hingga 17 November 2012 jam 6.00 pagi. Selamat menonton!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Fazura 2020 | 14

Ada Sebab Kenapa Fazura Tolak Tawaran Berlakon Filem ISTANBUL AKU DATANG

Samsung GALAXY S III Achieves 30 Million Sales in 5 Months