in , ,

Ara Johari Nafi Telah Bertunang, Akui Rasa Kekok Sebab Adik Kahwin Dulu

Penyanyi popular Ara Johari menafikan spekulasi bahawa dia telah bertunang dengan seseorang setelah memuat naik gambar di majlis pertunangan di akaun Instagramnya.

Ara menjelaskan bahawa majlis tersebut sebenarnya adalah majlis pertunangan adik lelakinya yang berusia 22 tahun.

Menurut Ara, awalnya dia juga terasa kekok dengan keputusan adiknya untuk berkahwin terlebih dahulu sebelumnya. Walaubagaimanapun, perasaan itu reda apabila dia sedar bahawa abangnya juga belum berkahwin.

Sebagai kakak, Ara menyatakan bahawa dia tidak pernah menilai atau memilih calon bagi adiknya, dan apa yang terbaik untuk adiknya adalah yang terbaik baginya.

Ara Johari Nafi Telah Bertunang, Akui Rasa Kekok Sebab Adik Kahwin Dulu

Ara turut berkongsi bahawa bakal isteri adiknya adalah wanita yang dia bawa untuk berjumpa dengannya, dan mereka telah keluar makan bersama keluarga. Ara melihat bahawa adiknya sangat serius dalam hubungan tersebut.

Selain dari perkara peribadi, Ara juga bercerita mengenai perkembangan kerjaya dan kegembiraannya kerana terlibat dalam konsert Pesta Muzik Kuantan yang akan berlangsung pada 24 Februari di Kuantan, Pahang.

Ara menyatakan rasa gembira dan kebertuahannya dapat berkongsi pentas dengan penyanyi-penyanyi hebat seperti Ungu, Khai Bahar, Nabila Razali, dan banyak lagi. Ara merancang untuk menyanyikan tiga buah lagu dalam konsert tersebut.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

KHAI BAHAR

Khai Bahar Jawab Fitnah Bercuti di Langkawi Dengan Geng Songsang

JASMIN HAMID

“Ada Yang Jijik Tengok Drama Melayu, Jangan Hina Kerjaya Kami,”- Jasmin