in , ,

Apple Mungkin Hadir Dengan iPhone Tanpa Port Seawal 2021

Kita sedia melihat beberapa telefon konsep diperkenalkan dengan rekaan tanpa port. Melaluinya, ia memfokuskan kepada penawaran hubungan tanpa wayar atau nirwayar, sekaligus mempopularkan penggunaan beberapa teknologi baru seperti pengecasan nirwayar dan sebagainya.

Terbaru, mengikut desas-desus baru, ia diperkatakan Apple mungkin hadir dengan iPhone tanpa sebarang port seawal 2021 kelak. Buat masa ini, iPhone hanya menyertakan port pengecasan berasaskan Lightning, dan sekiranya desas-desus ini benar, maka kita akan melihat Apple memfokuskan kepada pengecasan secara nirwayar sepenuhnya.

Buat masa ini, boleh dikatakan desas-desus ini pada peringkat awal lagi. Pengecasan nirwayar boleh dikatakan masih perlahan. Walaupun ramai telah mula menggunakannya, mungkin ia masih belum meluas. Namun, langkah sebegini juga mungkin membuatkan penggunaan pengecasan nirwayar lebih popular dikalangan pengguna.

Apa pun, sama-sama kita nantikan info lanjut berkaitan desas-desus ini.

Sumber: Amanz

What do you think?

83 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Audio Kedua Pula Bocor, Ada Sebab Suara Tun Mahathir Jadi Sebak

500 Kenderaan Diarah Patah Balik Setelah Cuba Rentas Negeri Untuk Balik Kampung