in

Baiki Telefon Pintar Anda Dengan Aplikasi COVER Tanpa Berbelanja Besar

Pada 5 Disember lalu, Budiey telah menghadiri acara pelancaran aplikasi terbaharu yang dinamakan COVER yang telah berlangsung di Aloft Hotel Kuala Lumpur. Berminat untuk menghadiri acara ini kerana telefon bimbit Budiey selalu sahaja rosak. Jadi, Budiey nak tahu macamana aplikasi ini dapat membantu.

COVER IT Sdn Bhd telah melancarkan aplikasi telefon pintar baru, COVER hari ini dalam majlis pelancaran dan prebiu media bertempat di Hotel Aloft, Kuala Lumpur Sentral. COVER merupakan sebuah aplikasi inovatif berasaskan penetapan pelan untuk memperbaiki telefon pintar. Aplikasi ini merupakan yang pertama seumpamanya di Malaysia yang menawarkan kemudahan untuk membaiki kerosakan tidak sengaja telefon pintar dan menawarkan penjimatan kos yang ketara.

Cover Budiey

Aplikasi Memperbaiki Kerosakan Telefon Pintar, Tanpa Berbelanja Besar

COVER, aplikasi yang dapat membantu anda membaiki telefon pintar tanpa perbelanjaan yang tinggi dan yang lebih penting lagi ia dapat digunakan dengan cara yang sangat mudah. Ia membantu pengguna menjimatkan wang, masa dan tenaga. Apa yang anda perlu lakukan ialah dengan memuat turun aplikasi ini dan melanggan pelan pembaikpulih yang melindungi telefon pintar anda. COVER menawarkan pelan pembaikpulih selama 6 bulan dengan harga hanya RM90. Itu serendah 50 Sen sehari untuk memberi kemudahan dan kelancaran.

Oleh kerana COVER merupakan aplikasi, semua yang anda perlukan untuk membaiki telefon pintar boleh diakses melalui aplikasi ini. Aplikasi ini menyediakan bantuan 24/7 sebaik sahaja anda melanggan. Sekiranya anda ada mengalami salah satu dari 10 jenis kerosakan yang dilindungi oleh aplikasi ini, anda hanya perlu menfailkan laporan atau mengemukakan pertanyaan melalui aplikasi COVER. Anda kemudian akan dirujuk kepada ejen terdekat untuk memperbaiki telefon pintar yang rosak. Ejen COVER berada di lokasi sekitar Lembah Klang.

Apabila anda melanggan COVER, anda akan menikmati perlindungan untuk 10 jenis kerosakan akibat kemalangan.

• Skrin Retak
• Kerosakan Skrin Sentuh
• Kerosakan Kamera
• Kegagalan Bateri
• Kegagalan Butang Halaman Utama
• Kegagalan Port Pengecasan
• Kerosakan Pembesar Suara
• Kegagalan Mikrofon
• Bicu Fon Kepala
• Kegagalan Butang Bunyi

Aplikasi COVER merupakan cetusan idea dari Ketua Pegawai Eksekutif/Pengasas COVER IT Sdn Bhd, Muhamad Zaid Samsuri. Sebagai pengguna telefon pintar, beliau telah mendapat ilham untuk membangunkan pelan pembaikpulih telefon pintar melalui aplikasi mudah alih selepas beliau mengalami kos pembaikan yang tinggi, masa menunggu yang lama dan kekurangan ejen pembaikan yang boleh dipercayai apabila telefon pintar beliau mengalami kerosakan.

Menurut Zaid, objektif COVER ialah untuk memberi pengguna telefon pintar aplikasi mesra pengguna dan pelan pembaikpulih yang mampu dimiliki seraya membantu mereka menjimatkan wang dalam jangka panjang terutama dalam landskap ekonomi yang tidak menentu sekarang.

COVER kini dipasarkan di Lembah Klang dan boleh didapati di seluruh negara tidak lama lagi.

COVER sekarang tersedia untuk dimuat turun Google Play dan Apple App Store.

Untuk maklumat lanjut tentang COVER, sila layari www.cover4u.com.my atau ikuti kami di Facebook dan instagram pada cover4uMy.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Seth Meyers Jadi Hos Anugerah Golden Globe Ke-75

Senarai Artis & Lagu Paling Popular di Kalangan Pengguna Spotify Di Malaysia