in

Apa Yang Anda Patut Tahu Tentang JEUNESSE

Menyedari kulit muka makin kronik dan memerlukan penjagaan rapi, Budiey terpanggil untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk terbaru JEUNESSE yang dilancarkan di Malaysia pada 14 Julai lalu jam 3 petang. Difahamkan Malaysia merupakan negara pertama di Asia Pasifik yang memperkenalkan JEUNESSE kepada pengguna. Tahniah buat pengguna di Malaysia.

Apabila terdedah dengan cuaca matahari terik di luar dan suhu dingin di dalam bilik yang berhawa dingin membuatkan kulit saya hilang kelembapan dan kering. Sampaikan nak bercakap pun susah sebab terlalu tegang. Apabila kulit kering, saya perasan ia menjadi memggelupas. Kadang-kafang kulit rasa gatal.

Jeunesse

Apabila mendapat tahu, produk JEUNESSE mengandungi formula yang cukup eksklusif iaitu youth-enhancing polypeptide technology, saya rasa mahu mencuba produk ini.

Produk yang sesuai dengan semua jenis kulit ini memgandungi 3 rangkaian iaitu NV Primer, NV BB Perfecting Mist Foundation dan NV Bronzer.

Senang digunakan di mana sahaja dan tak kira masa.

NV Primer ni kira killer product sebab ia mencipta lapisan kanvas yang berfungsi seperti bedak asas dengan hanya satu sapuan. Ia juga dapat mengurangkan garisan penuaan dan liang roma. Jadi tak perlulah nak sapu bedak asas lagi. Produk ni sangat mudah digunakan sebab kita hanya perlu spray ke muka. Tak perlu nak ambil masa yang lama untuk bersolek. Jadi kepada anda yang mengamalkan gaya hidup yang sibuk dan

NV BB Mist Foundation pula membantu untuk memgaburkan permukaan tona kulit yang tidak sekata menjadi lebih segar, menawan dan sihat bermaya. Lagi pun, produk ini dicipta untuk semua jenis kulit dan ia tidak berminyak.

Ternyata, produk ini disyorkan oleh pakar kulit. Menurut penasihat kesihatan, Dr. Donna Antarr memerangkan tentang sains serta teknologi di sebalik produk NV. Manakala jurusolek antarabangsa yang terkenal, KF Bong telah buat demonstrasi dengan menggunakan produk NV yang mana beliau juga memgesyorkan produk ini kepada selebriti dan semua yang mempunyai masalah kulit wajah.

Menurut Cassiah Jay, Senior Director Digital Marketing Jeunesse Global, produk NV adalah selamat digunakan kerana ia tidak mengandungi phthalates, parabens, sulfates dan sebagainya. Produk NV BB Perfecting Mist Foundation memgandungi formula anti penuaan yang dapat meningkatkan kualiti kesihatan dan kecantikan kulit.

Produk ini disyorkan untuk korang yang sentiasa ke mana-mana dengan bersolek. Ini kerana produk ini seperti bedak asas yang natural dan asli. Dipercayai dengan produk ini, kulit akan lebih terjaga dan melindungi daripada anasir luar yang dapat merosakkan kulit.

Selain vitamin A dan E, produk ini ada anti-oksida yang melembapkan kulit serta aloe yang kaya dengan khasiat untuk kulit.

Untuk info lanjut boleh layari: https://www.facebook.com/JeunesseHQ/

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Diana Amir & Tiaz Al Kherd Jadi Hos AURA HIJAB

Peraduan Menang Hadiah Merchandise Filem OVERDRIVE