in , ,

Alan Walker & DJ Soda Bakal Gegarkan Borneo Music Festival Live 2022

Jom Alami Keriangan Borneo Music Festival Live 2022 Bersama Alan Walker Dan Dj Soda September Ini. Nikmati Diskaun 10 Peratus Tiket Pada 6 – 7 Julai Untuk Merasai Pengalaman Muzik Bersama Artis Antarabangsa Yang Diadakan Di Sarawak.

Buat julung kalinya peminat muzik tempatan berpeluang menikmati Borneo Music Festival Live 2022 yang bakal diadakan di Sarawak Cultural Village, Kuching, Sarawak pada 9 dan 10 September 2022. 

Festival tersebut dibawa secara eksklusif oleh Amazing Aurora Entertainment dan dianjurkan oleh Firmament Event Studio dengan kerjasama More Entertainment. Penganjuran yang pertama kali diadakan secara terbuka di Sarawak itu bakal menghimpunkan artis dari enam negara di seluruh dunia, selain itu, fesival tersebut juga bakal menyatukan pelbagai genre muzik pada satu platform yang sama. 

BMF_live_2020_official_artist_poster_mar_2022_01

Pengunjung festival berpeluang untuk menari dan menyanyi sepuas hati dengan Alan Walker dari United Kingdom, DJ Soda dari Korea Selatan, DJ Alexis Grace, DJ Ice Cream, DJ Chacha, DJ MYVAX dan DJ Paul dari Malaysia, Nicole Chen dari Singapura, DJ X Factor dari Filipina, DJ Venom C dan Moski Love dari Indonesia serta barisan penyanyi Malaysia seperti Rynn Lim, ThomasJack dan Priscilla Abby bersama kumpulan muzik tempatan iaitu At Adau dan Tuku’ Kame’

Alan Walker yang pertama kali bakal muncul di Sarawak itu amat popular dengan single berjudul Faded. Populariti lagu tersebut membolehkan Walker menerima sijil berlian di Jerman dan sijil multi-platinum di lebih 10 buah negara termasuk Amerika Syarikat (US) dan United Kingdom (UK). Sehingga kini lagu ciptaan Walker itu terus mendapat perhatian ramai dan menguasai pasaran muzik antarabangsa. 

DJ Soda yang merupakan salah seorang DJ wanita yang popular di Korea Selatan bukanlah satu nama asing dalam industri muzik. Namanya cukup popular di peringkat antarabangsa dan mempunyai berjuta pengikut dalam talian. 

Gambar Alan Walker

Bagi memeriahkan lagi festival tersebut, sesiapa yang membeli tiket awal iaitu pada 6 dan 7 Julai ini berpeluang untuk mendapat potongan harga sebanyak 10 peratus. 

Diskaun tersebut hanya diberikan kepada pembeli tiket pada tarikh berkenaan sahaja. Jangan lepaskan peluang untuk mendapat tiket tersebut di www.excitix.com.my 

Jangan ketinggalan untuk menikmati Borneo Music Festival Live 2022 yang bakal mencatat sejarahnya yang tersendiri. Tiket Borneo Music Festival Live 2022 akan mula dijual pada pukul 12 tengah hari, 6 Julai ini seperti berikut: 

PAS UNTUK 2 HARI – KEMASUKAN UMUM – Pembeli Awal (Early Bird): RM400 (diskaun 10% pada 6-7 Julai) Fasa 1: RM450 Fasa 2: RM500 

PAS UNTUK 2 HARI -ROCK ZONE – Pembeli Awal (Early Bird): RM680 (diskaun 10% pada 6-7 Julai) Fasa 1: RM750 Fasa 2: RM800 

Notis: Semua harga tiket dikenakan bayaran RM4 untuk proses yuran. Kemasukan ke festival muzik ini hanya untuk mereka yang berumur 18 tahun ke atas. 

Untuk mengetahui perkembangan terkini mengenai Borneo Music Festival Live 2022, sila ikuti Facebook: @bmfl2022 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Program Pelaris Challenge & Infaq Wanita Muda Soleque X Putra Amaris

LELAKI X SEMPURNA

Alif Satar & The Locos Lancar LELAKI X SEMPURNA Feat. Diandra Arjunaidi