in , ,

Alami Musim Perayaan Ini di W Kuala Lumpur: Where Style Meets Celebration!

Ketika loceng giring mula berbunyi, W Kuala Lumpur mengalu-alukan kedatangan anda dan musim perayaan dengan pelbagai tawaran bertemakan Krismas.

Musim ini adalah masa terbaik untuk berkumpul dengan rakan, rakan sekerja dan orang tersayang anda, dan W Kuala Lumpur akan menjadi lokasi yang sesuai untuk ‘Penyambung’ bertemu.

Marriott International Hotel

Dengan musim cuti yang semakin hampir, kami amat menggalakkan anda untuk menambah W Kuala Lumpur ke senarai destinasi perayaan anda sepanjang tahun ini. Kami ingin melaksanakan tradisi perayaan ini dan meraikan permulaan baharu bersama anda.

Berikut ialah beberapa tawaran istimewa percutian kami supaya anda bersedia untuk membuat senarai. Tidak kira sama ada anda nakal atau baik di W Kuala Lumpur, kami di sini untuk membawa keseronokan dan meraikan musim ini bersama anda.

W Hotel - Finals-20

TINGGAL DI W KUALA LUMPUR, INI ADALAH PAKEJ BILIK PILIHAN ANDA

Penginapan istimewa W Kuala Lumpur untuk percutian ditawarkan sepanjang bulan Disember dengan kemudahan perayaan di penginapan mewah menghidupkan semangat zaman belia, meja yang disusun dengan cantik untuk musim ini dan upacara Krismas untuk disertai untuk menghangatkan hati.

Raikan musim dengan bergaya dengan tawaran bilik eksklusif kami. Alami keajaiban percutian yang tidak pernah terjadi sebelum ini semasa kami mengubah penginapan anda menjadi kawasan ajaib perayaan.

Tawaran bilik ini direka untuk menjadikan percutian percutian anda benar-benar tidak dapat dilupakan. Sama ada anda mencari tempat percutian yang selesa untuk percutian romantis atau syurga yang luas untuk seisi keluarga, pakej kami memenuhi semua keperluan anda.

YULE LOG (1)

(Pakej 1) SEMAK W KUALA LUMPUR DARI SENARAI ANDA bermula dari RM1,856

‘Inilah Musim untuk Tempahan…

Musim kegemaran semua orang semakin hampir dan mengapa tidak menjadikan W Kuala Lumpur sebahagian daripada senarai hajat Krismas anda. Krismas ini, luangkan masa yang paling indah sepanjang tahun di salah satu hotel bandar paling mewah di Kuala Lumpur, dan W Hotel pertama di negara ini.

Kami mengucapkan selamat bercuti dan Tahun Baru yang indah!

• Tarikh penginapan: 1 – 31 Disember 2023

• Jenis bilik: Semua kategori bilik tidak termasuk WOW & EWOW

• Boleh ditempah pada CHECK W KUALA LUMPUR OFF YOUR SENARAI

• Polisi tempahan fleksibel (pembatalan percuma sehingga 1 hari sebelum ketibaan)

• Kemasukan untuk 2 orang

(Pakej 2) W KUALA LUMPUR MEMBUAT SENARAI ANDA bermula dari RM3,000

Keinginan anda untuk bercuti Krismas kini boleh menjadi kenyataan.

Rumah bagi Menara Berkembar Petronas yang paling menakjubkan, Kuala Lumpur, adalah sebuah bandar yang indah dengan budaya leburnya untuk menghabiskan Krismas. 

Selain daripada tempat paling instagramable di sekitar pusat bandar, terdapat banyak perkara untuk dilakukan di Kuala Lumpur dan kami menggalakkan anda untuk menjadikan W Kuala Lumpur sebagai tempat pilihan anda pada Krismas untuk memberikan anda perasaan perayaan yang hangat itu.

• Tarikh penginapan: 23 -25 Disember 2023 (penginapan minimum 2 malam diperlukan)

• Jenis bilik: Bilik yang indah sahaja

• Boleh ditempah di W KUALA LUMPUR BUAT SENARAI ANDA

• Polisi tempahan fleksibel (pembatalan percuma sehingga 1 hari sebelum ketibaan)

• Kemasukan untuk 2 orang

(Pakej 3) BUAT SENARAI WOW bermula dari RM15,630

Datanglah Malam Krismas dan hari Krismas, tempah Pakej Bilik Krismas “Made the Wow List” untuk menikmati penginapan di suite WOW atau E-WOW yang mewah.

Izinkan kami memanjakan dan menghiasi anda serta orang tersayang semasa anda meraikan masa paling ajaib dalam setahun di hotel bandar terkemuka di mana kami memberi inspirasi kepada gaya hidup berani, dengan lebih banyak keistimewaan Krismas pada musim perayaan ini.

Buat tempahan anda sekarang dan hadiahkan orang tersayang anda dengan kejutan Krismas yang gemilang kerana anda boleh membuat senarai dengan W Kuala Lumpur pada Krismas ini!

• Tarikh penginapan: 24 – 26 Disember 2023 (penginapan minimum 2 malam diperlukan)

• Jenis bilik: Suite WOW &EWOW sahaja

• Boleh ditempah pada MADE THE WOW LIST

• Prabayar (tidak boleh dikembalikan)

• Kemasukan untuk 2 orang

• Daftar masuk awal pada jam 11 pagi

• Daftar keluar lewat pada jam 3 petang

BUAT SENARAI RASA

Musim ini, setiap konsep santapan di hotel ini memaparkan spin gastronomi kontemporarinya sendiri yang kreatif pada santapan perayaan, dengan menu Krismas dan kegemaran bermusim untuk dinikmati oleh keluarga dan rakan-rakan.

FLOCK KURSUS KRISMAS

Manjakan diri dengan hidangan pelbagai hidangan yang diolah secara pakar oleh chef kami, menampilkan bahan-bahan bermusim dan persembahan kreatif yang meningkatkan santapan Krismas tradisional anda. Daripada pembuka selera kepada hidangan utama dan pencuci mulut, sambutan ini menjanjikan kemesraan dan kegembiraan untuk perhimpunan percutian anda, mencipta kenangan terindah bersama orang tersayang dalam keajaiban musim ini.

Tersedia dari 1 Disember hingga 29 Disember dari 6:30 petang hingga 10:00 malam

(Kecuali 24 dan 25 Disember 2023)

• 4 kursus pada MYR 288 bersih untuk 2 orang

FESTIVE FB BANNERS - 1

HOLLY JOLLY BRUNCH

‘Inilah musim untuk makan tengah hari! Manjakan diri dengan bufet makan tengah hari mewah yang merangkumi semangat jamuan Krismas, menampilkan pelbagai hidangan yang menarik, daripada pembuka selera sejuk kepada masakan Pan Asia yang menggoda, pencuci mulut panas bertema Krismas dan bar gula-gula manis. Jadikan percutian anda benar-benar istimewa dengan makan tengah hari yang tidak dapat dilupakan ini dan cipta kenangan Krismas yang dihargai.

Tersediahanya pada 24 Disember, Malam Krismas dari 12:30 tengah hari hingga 3 petang

• MYR 248 bersih setiap orang

FESTIVE FB BANNERS - 3

JAMUAN MALAM KRISMAS

Ia adalah malam sebelum Krismas! Kumpulkan orang tersayang anda untuk hidangan bufet yang indah. Kami telah menyediakan sambutan kulinari yang hebat untuk malam istimewa ini, sertai kami dan nikmati pengalaman menjamu selera yang elegan yang menetapkan suasana musim cuti dengan sempurna. Dengan pelbagai hidangan lazat dan suasana yang menggembirakan, JAMUAN MALAM KRISMAS kami adalah peluang anda untuk mencipta kenangan Malam Krismas yang dihargai dengan yang terdekat dan tersayang.

Hanya tersedia pada 24 Disember, Malam Krismas dari 6:30 petang hingga 10:00 malam

• MYR438 bersih setiap orang

FESTIVE FB BANNERS - 4

JINGLE BRUNCH

Selamat Hari Krismas dan Selamat Makan Tengah Hari! Masa untuk menikmati beberapa hidangan perayaan yang menyemarakkan semangat Krismas dalam diri anda. Dengan setiap gigitan, anda akan merasai keajaiban cuti, dan dengan setiap tegukan, anda akan bersulang untuk kegembiraan masa istimewa tahun ini.

Hanya tersedia pada Hari Krismas, 25 Disember dari 12:30 tengah hari hingga 3 petang

• MYR 488 bersih bagi setiap Dewasa

• MYR 244 bersih bagi setiap Kanak-kanak berumur 7 ke atas

• Percuma untuk Kanak-kanak di bawah 6 tahun dengan orang dewasa yang membayar

FESTIVE FB BANNERS - 2

HARI BOXING HANYA MAKAN TENGAHARI

Boxing Day mungkin dikenali sebagai tentang sisa makanan, tetapi di W Kuala Lumpur, kami tidak melakukan sisa makanan. Kekalkan semangat percutian, sertai kami untuk hidangan tengah hari yang santai dan lazat yang melanjutkan perayaan selepas Krismas. Ia adalah cara terbaik untuk menikmati musim sedikit lebih lama dan meneruskan keriangan bersama keluarga dan rakan-rakan, ia lebih daripada sekadar makan tengah hari; ia merupakan lanjutan yang menggembirakan daripada perayaan percutian.

Hanya tersedia pada 26 Disember dari jam 12:00 tengah hari hingga 2:30 petang

• MYR 148 bersih bagi setiap Dewasa

• MYR 74 bersih bagi setiap Kanak-kanak berumur 7 tahun ke atas

• Percuma untuk Kanak-kanak di Bawah 6 tahun

WOOBAR (1)

WOOBAR

HI TEA ALA PERANCIS

Perpaduan indah kecemerlangan masakan dan minum teh tradisional. Nikmati pilihan hidangan lazat dan manis dalam suasana yang mewah. Ia adalah perjalanan deria yang mewah dan tidak dapat dilupakan melalui dunia gastronomi.

Print

Tersedia dari 13 November 2023 hingga 1 Januari 2024

Setiap Isnin hingga Jumaat dari jam 3 petang hingga 5 petang

• MYR 108 bersih setiap orang termasuk satu (1) minuman alu-aluan

BUBBLYTEA HI TEA BUFFET: EDISI KRISMAS

Sambut musim cuti! Nikmati jamuan perayaan dengan hidangan tradisional dan lazat dalam suasana yang dihias indah, mencipta latar belakang yang sempurna untuk membuat kenangan percutian yang berkekalan bersama orang tersayang. Nikmati intipati Krismas melalui perjalanan kulinari yang menarik yang menjanjikan keselesaan dan kegembiraan kepada setiap hidangan.

Tersedia dari 13 November 2023 hingga 1 Januari 2024

Setiap Sabtu dan Ahad dari jam 3 petang hingga 5 petang

• MYR 128 bersih setiap orang termasuk kopi dan teh aliran percuma

MANJAKAN & TUANG

Kami telah meningkatkan seni relaksasi ke tahap yang baru dengan pengalaman ‘Manjakan & Tuang’ eksklusif kami. Pakej mewah ini menggabungkan keanggunan Minum Petang dengan kebahagiaan meremajakan dari rawatan spa selama 70 minit, mewujudkan keseronokan pada petang hari.

Tersedia dari 1 Disember 2023

Setiap Rabu hingga Ahad dari 11 pagi – 9 malam di Aras 13, Away Spa

• MYR 500 setiap orang termasuk minum petang

*Tempahan diperlukan 24 jam lebih awal

WETDECK

Jadikan bar atas bumbung terbaik di Kuala Lumpur dalam senarai tempat yang anda mesti lawati. Kami menjanjikan anda tempat Instagrammable terbaik dengan Menara Berkembar Petronas dan pemandangan latar langit bandar dengan koktel istimewa.

WETSESSIONS menampilkan FRANKY RIZARDO

WetDeck akan menjadi tuan rumah kepada DJ dan penerbit Belanda terkenal, Franky Rizardo untuk WETSESSIONS yang paling dicari. Rizardo yang terkenal dengan bakat luar biasa dalam mengaburkan garis antara tekno dan muzik rumah bersedia untuk mengambil set untuk malam yang dipenuhi dengan gabungan irama dan alur yang mendalam, memandu dan alur yang menyatukan penonton dalam kecintaan mereka terhadap muzik.

Hanya pada 2/12/2023

4PM hingga Lewat Tiket boleh didapati di www.myticket.asia

Marriott International Hotel

JUNGLE CITY BEATS

Tempat Irama Bandar dan Getaran Liar Bertembung. Bersedia untuk menyelami diri anda dalam gabungan mendebarkan rentak bandar dan tenaga liar, di mana bandar bertemu dengan hutan untuk perjalanan muzik yang tidak dapat dilupakan.

Hanya pada 16/12/2023

7PM hingga Lewat

HAMPER (1)

BERI HADIAH MUSIM PESTA

Memandangkan musim cuti semakin hampir, sudah tiba masanya untuk mula membuat senarai anda dan menyemaknya dua kali untuk hadiah istimewa tersebut. Sama ada untuk rakan rapat, ahli keluarga tersayang atau rakan sekerja yang dihargai, Hamper Perayaan kami telah membantu anda.

Ucapkan selamat tinggal kepada kesibukan membeli-belah semasa bercuti dan pilih daripada pilihan hamper kami yang disusun dengan teliti yang menjadikan pemberian hadiah sebagai kegembiraan. Setiap hamper adalah ensemble indah hidangan yang dipilih sendiri, daripada hidangan lazat dan gula-gula gourmet kepada kejutan elegan yang akan menggembirakan penerima.

Ia adalah cara terbaik untuk menyebarkan keceriaan perayaan dan menunjukkan penghargaan anda dalam gaya. Jadikan pemberian anda mudah dan tidak dapat dilupakan dengan hamper Perayaan W Kuala Lumpur.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ITALI

Minggu Dunia Masakan Itali Edisi Ke-8 Tahun 2023 Kini Dianjur di Malaysia

AMAZFIT

Amazfit Active Lancar Jam Tangan Pintar untuk Gaya Hidup Aktif & Sihat