in ,

Akhdan Muncul Dengan Single Terbaru SETIBA RAMADAN

AKHDAN kini hampir 5 tahun bergelar artis rakaman. Bermula dengan album pertama (2012) Sejadah keinsafan terbitan Hijjaz Record, Single kedua (2013) Kembalikan Damai itu, 2014 Kerna Cinta, dan terkini, bagi memeriahkan ketibaan Ramadan, ‘AKHDAN’ muncul dengan single terbaru mereka berjudul ‘Setiba Ramadan’.

AKHDAN dianggota oleh Tajul Arif Noor adik kepada arwah Acik Spin, Syafiq Ceria popstar 2, Affan dan Zakaria M. Lagu tersebut telah dicipta oleh Khairul Daniel, lirik oleh Khairul Daniel sendiri dan Ajie di studio rakaman KDRecord & Studio. Bagi anda yang mahu mendengar alunan merdu lagu tersebut, anda boleh menonton video klipnya yang sudah berada di YOUTUBE sejak 25 Mei lalu. Anda juga boleh mengikuti perkembangan mereka di

https://www.facebook.com/AkhdanNasyid/
https://www.instagram.com/akhdan37/

Akhdan Muncul Dengan Single Terbaru Setiba Ramadan

Akhdan Muncul Dengan Single Terbaru Setiba Ramadan

Akhdan Muncul Dengan Single Terbaru Setiba Ramadan

Akhdan Muncul Dengan Single Terbaru Setiba Ramadan

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Cyrill Hassan

Vlog GILA MAKAN Buffet Ramadan 2016 The Cinnamon Coffee House 

AirAsia Dapat Pengiktirafan di Anugerah World Air Cargo Awards