in

AIRISH MIRACLE Tawar Harga Istimewa Untuk Satu Hari Sahaja

Nak cantik? Korang kena dapatkan produk dari AIRISH MIRACLE ni.

Pengumuman penting kepada semua pengguna AIRISH MIRACLE. Ini peluang anda untuk mendapatkan set kecantikan ini dengan harga istimewa.

Hanya SATU HARI SAJA!!!

Kebetulan pada cuti perayaan Deepavali esok dan jika anda lapang sudi-sudikanlah singgah ke booth AIRISH MIRACLE di INTRADE 2014.

Airish Miracle

Dapatkan set Airish Miracle Premium (harga pasaran RM299) dengan diskaun hebat di acara INTRADE 2014 bermula jam 10 pagi hingga 6 petang ESOK (22 Oktober) di Booth 103, Hall B, Menara Matrade, Jalan Khidmat Usaha off Jalan Duta, Kuala Lumpur.

Selain tawaran hebat, anda juga berpeluang untuk menyaksikan sendiri kemunculan sabun terbaru, Glamourous Fuchsia Signature Soap.

1. DISKAUN 10% – 1 set Airish Miracle Premium (harga pasaran RM299)

2. DISKAUN 10% – 2 Set Airish Miracle Premium + PERCUMA Glamourous Fuchsia Signature Soap (jimat RM100)

Dengan pembelian Set Airish Miracle Premium anda berpeluang untuk bergambar dengan selebriti jemputan – Ayda Jebat, Intan Ladyana, Miera Leyana & Mawar Rashid.

* PROMOSI ini hanya SAH untuk PEMBELIAN set AIRISH MIRACLE di INTRADE 2014 saja. Diskaun ini tidak tertakluk pada pembelian menerusi Zalora, Fashion Valet, Mikraj Concept, Modvier, Bianco Mimosa atau butik Airish Cosmetics.

Airish Miracle

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Program Khas Hayati Maal Hijrah 1436H di TV1

Peraduan Menang Hamper Dashing & Pass Ke Dashing Trophy Tour