in , ,

AirAsia Super App Perkenalkan Kit Kembara GoPro Edisi Terhad

GoPro HERO11 bertemakan airasia eksklusif untuk dimiliki. SUPER THRILLS airasia musim ke-2 kembali dengan tetamu baharu daripada Keluarga GoPro menerokai pengembaraan terbaik yang ditawarkan di Asia Tenggara, 100% dirakam menggunakan GoPro

Platform beli-belah bebas cukai dalam talian airasia Super App, airasia travelmall dan kamera aksi paling serba boleh di dunia, GoPro, bekerjasama untuk memperkenalkan kit pengembaraan GoPro Super Hero edisi terhad AirAsia. 

Kit edisi terhad yang menampilkan kamera GoPro HERO11 edisi terkini akan tersedia secara eksklusif di platform airasia travelmall pada harga RM2,399 seunit bermula hari ini.

Kerjasama ini amat ditunggu-tunggu oleh peminat dan penggemar GoPro dan mereka boleh menekan ikon “Travelmall” dalam airasia Super App untuk mengetahui lebih lanjut. Pelanggan juga boleh mendapat potongan RM80 daripada pembelian mereka dengan menggunakan kod promosi AATRAVELMALL.

AirAsia Super App Perkenalkan Kit Kembara GoPro Super Hero Edisi Terhad

Rose Lam, Ketua airasia travelmall, berkata, “Kami berbangga untuk bekerjasama dengan jenama global seperti GoPro. Kami sentiasa mempunyai matlamat yang sama, iaitu untuk mengembalikan keinginan untuk melancong atau menggembara dalam kalangan tetamu kami, terutamanya pasca-pandemik ini. Melalui kerjasama ini, kami berharap dapat membolehkan pengembara untuk mengalami lebih banyak pengalaman dan menyimpan lebih banyak lagi memori dengan kit pengembaraan GoPro Super Hero yang terkini. 

Layari airasia travelmall hari ini dan mengembara dengan platform OTA airasia Super App ke 3,000 destinasi dari 700 syarikat penerbangan berdaftar!”Sebagai tambahan kepada [nama produk] baharu, airasia Super App juga telah mengumumkan pengembalian siri YouTube popularnya “airasia Thrills“. 

Memasuki musim kedua, Allstars AirAsia sendiri akan meneroka keindahan terbaik Asia Tenggara bersama pemberi pengaruh, Aqid, pereka pakaian aktif, Mandy dan ramai lagi daripada Keluarga GoPro. Nantikan di Youtube airasia Super App dan airasia play untuk mengetahui lebih lanjut!

AirAsia Super App Perkenalkan Kit Kembara GoPro Super Hero Edisi Terhad

airasia Super App mengajak semua vendor dan pembekal yang berminat untuk menjadi sebahagian daripada platform airasia travelmall dengan hanya menghantar emel ke [email protected] 

Para ahli boleh memperoleh airasia poin untuk semua pembelian mereka melalui airasia Super App, dari penerbangan ke penginapan hotel dan tawaran makanan. Gunakan ia seperti wang tunai untuk menebus penerbangan PERCUMA, penginapan hotel, dan tawaran gaya hidup bersama rakan kongsi eksklusif kami. 

Ikuti perkembangan terkini untuk segala-galanya daripada airasia Super App dengan mengikuti @airasiasuperapp di Instagram/Facebook atau @airasia di WeChat/Weibo untuk mendapatkan kemas kini terkini. Untuk pengalaman yang lancar dan dipertingkatkan, muat turun airasia Super App anda daripada  Apple App Store, Google Play Store, atau Huawei AppGallery.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Def Jam South East Asia Presents Vendetta Concert in Kim Yard, Singapore 

P. RADHI

P. Radhi Teruja Lagu Cover TIARA Versi P. Ramlee Terima Sambutan