in , ,

airasia MOVE Sediakan Manfaat Yang Lebih Baik Bersama UnionPay

airasia MOVE (dahulunya airasia Superapp), platform penempahan perjalanan terbaik di Asia hari ini mengumumkan kerjasama bersama jenama syarikat pembayaran antarabangsa, UnionPay untuk berikan lebih banyak ganjaran dan manfaat kepada pelanggannya.

Perjanjian kerjasama ini ditandatangani oleh Nicole Tan, Ketua airasia rewards dan David Chong, Penolong Pengurus Besar, UnionPay International Asia Tenggara.

Melalui kerjasama itu, ahli airasia MOVE yang membelanjakan RM300 atau lebih dengan kad UnionPay mereka untuk penerbangan, hotel atau SNAP (kombinasi Penerbangan + Hotel) akan menikmati peningkatan status kepada ahli Platinum pada akaun airasia rewards mereka, selain daripada pemindahan lapangan terbangan percuma* oleh airasia ride ke dan dari mana-mana lapangan terbang di seluruh Malaysia, serta Bangkok, Thailand dan Bali, Indonesia.

airasia MOVE Sediakan Manfaat Yang Lebih Baik Bersama UnionPay International

Tawaran istimewa ini berlangsung sehingga 30 November 2024 dan tertakluk kepada pelanggan airasia MOVE dan UnionPay yang berpangkalan di mana-mana negara di Asia Tenggara. Semak terma dan syarat penuh di sini.

Sebagai ahli Platinum airasia rewards, pelanggan akan menikmati 7x airasia poins yang diperoleh untuk semua transaksi di airasia MOVE, akses keutamaan untuk daftar masuk dan menaiki penerbangan dan bagasi, serta diskaun hotel sehingga 15%, dan banyak lagi!

airasia MOVE Sediakan Manfaat Yang Lebih Baik Bersama UnionPay International

Nicole Tan, Ketua airasia rewards, berkata, “Kami berbesar hati mengumumkan kerjasama ini dengan UnionPay International yang menawarkan pemegang kad mereka satu cara baharu untuk memanfaatkan kad mereka sepenuhnya. Kami berbesar hati untuk menawarkan kepada pemegang kad UnionPay penerbangan nilai terbaik airasia MOVE, hotel dan tawaran lain dengan faedah peringkat teratas yang sesuai dengan semua keperluan perjalanan mereka. Kami percaya bahawa ini akan menambah nilai kepada kedua-dua pemegang kad UnionPay dan ahli kami, yang akan membawa kami lebih dekat kepada visi kami untuk menjadikan airasia memberi ganjaran sebagai platform program keahlian dengan nilai terbaik dan pelbagai tawaran yang luas.”

David Chong, Penolong Pengurus Besar, UnionPay International Asia Tenggara, berkata, “Bersedia untuk musim cuti tidak seperti sebelum ini apabila UnionPay dan AirAsia bersatu untuk menawarkan pengalaman perjalanan yang tiada tandingan untuk pemegang kad UnionPay Asia Tenggara. Daripada terbang bersama AirAsia hingga menikmati keistimewaan peringkat teratas seperti naik taraf kepada keahlian Platinum, pengendalian bagasi keutamaan, keutamaan menaiki pesawat dan banyak lagi, sinergi ini bersedia untuk meningkatkan perjalanan setiap pengembara. UnionPay dan AirAsia, di mana setiap pelayaran menjadi perayaan”

airasia MOVE Sediakan Manfaat Yang Lebih Baik Bersama UnionPay International

Ikuti perkembangan terkini dengan segala-galanya daripada airasia Superapp dengan mengikuti @airasiasuperapp di Instagram, Threads & TikTok atau @airasia di X untuk mendapatkan kemas kini terkini mengenai tawaran airasia Superapp! 

Untuk pengalaman yang lancar dan dipertingkatkan, muat turun airasia Superapp (yang bakal dikenali sebagai airasia MOVE) di Apple App Store, Google Play Store atau Huawei AppGallery.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Prelude Bintang RTM 2024 Buka Tirai, Perkenal Barisan Peserta Terbaik

Anuar Zain 40 Exclusive Up Close & Personal Cipta Memori Manis Peminat