in , ,

Aina Abdul Terpaksa Tahan Ke Bilik Air Selama Tiga Jam Sebab Baju Toto

Penyanyi Aina Abdul berkongsikan dia terpaksa menahan diri ke tahan selama tiga jam ketika konsert minggu keempat Big Stage baru-baru ini.

Aina berkata dia terpaksa berbuat demikian disebabkan busana rumit yang dipakai seperti membawa tilam dan bantal yang digelar baju toto oleh netizen.

“Memang tak pergi (tandas). Saya akan tahan sebab memang sudah diajar begitu. Ikutkan saya tak rasa apa-apa pakai baju begitu, sebab pernah pakai baju yang lebih seksa daripada itu sambil menyanyi. 

“Pernah masa konsert pakai baju yang susah sambil menyanyi. Kali ini duduk sahaja, tiga jam saya tahan sampai habis sidang akhbar. Lencun juga (berpeluh),” katanya.

Mengulas mengenai pakaian tersebut dikatakan menghalang pandangan penonton di belakang, Aina berkata isu tersebut tidak sepatutnya diperbesarkan.

“Saya tak sangka orang kecam dengan kebesaran baju itu. Juri duduk di atas platform, memang penonton di belakang saya terhalang walau pakai baju simplesekalipun.

“Saya takut hendak cakap sebenarnya sebab bimbang nanti dituduh riak, sebab itu saya diamkan sahaja sebelum ini,” katanya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

MAY

May Dah Ada Pengganti Muss, Perkenal Vokalis Baru Bernama Kelvin Thein

Fasha Sandha Kongsi Tips Kurus, Caranya Tak Makan Daging & Ayam Langsung