in

AG Hot FM & Dira di Program Jom Ronda di TV3

Jom Ronda akan menemui penonton mulai 10 Ogos 2008, setiap hari Ahad, jam 7.30 malam dan dihoskan oleh AG (MHI/Hot FM) dan Dira. Program sebanyak 13 episod ini merupakan program kempen yang diwar-warkan oleh Proton Holdings Berhad kepada penonton tentang cara yang mudah untuk mengetahui cara penjimatan kadar perjalanan, tip-tip penjimatan petrol dan membantu mengubah tabiat pemanduan untuk mengelakkan lebihan belanja bulanan. Setiap episod juga akan mengundang selebriti tanah air untuk turut sama menjayakan program Jom Ronda ini.

[tags]jom ronda, program dansa, australia, erma fatima, Proton Holdings Berhad, cara penjimatan, kadar perjalanan, tip-tip penjimatan petrol, membantu mengubah, tabiat pemanduan, mengelakkan, lebihan belanja, isu proton holding, dira, tv3[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Drama Hanya Satu di Slot Mustika On 2 di RTM

Filem Malaysia’s Sweetheart: Filem Malaysia Ke Afrika?