in

ADV: PERCUMA Pakej Pelancongan Dengan Promosi Mega SIY

3806882943 3Cc26D3575 O | 3

Pulau Phuket

3806883001 Fe6E9B84C1 O | 4

Genting Highland

Salam Sejahtera semua pembaca Budiey.com…

Mahu melancong ke Pulau Phuket, Bali, Pattaya dan Genting Highlands dengan PERCUMA? Ini dia satu-satunya peluang anda!!!

Selama 9 bulan, saya menjual produk SIY secara online, buat pertama kalinya syarikat SIY ni mengadakan promosi hebat ini. Ia bertujuan sebagai penghargaan kepada anda semua yang menyokong produk SIY selama ini. Kami ingin memberi lebih nilai dengan setiap belian anda.

Sekarang dengan setiap belian 6 kotak SIY anda akan mendapat bukan satu tapi tiga pekej percutian percuma bukan saja di dalam negara tapi juga di luar negara. Semua hadiah ditawarkan hebat-hebat belaka.

Anda akan mendapat percutian berbentuk penginapan PERCUMA untuk 2 orang selama 5 hari dan 4 malam di hotel-hotel terkenal. Antara pilihan antarabangsa yang ditawarkan adalah Phuket, Bali dan Pattaya.

Anda juga akan mendapat penginapan percuma di hotel terkenal di Malaysia selama 3 hari dan 2 malam. Pilihan yang ditawarkan adalah Pulau Langkawi, Port Dickson, Cherating, Genting Highlands dan Penang.

Selain itu anda juga akan mendapat penginapan percuma selama 2 hari dan satu malam di hotel bertaraf 5 bintang di Lembah Klang.

Caranya sangat mudah!!! Beli saja SIY sebanyak 6 kotak dan anda akan menikmati semua hadiah ini. Hebat bukan? 

Untuk maklumat lanjut, hubungi Mas: 016-6224506

Untuk membuat pembelian sila ke www.langsingdengansiy.com

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Majlis Pelancaran Album Wana Berjudul SIAPA

Dokumentari Profil Tun Sambanthan & Tunku Abdul Rahman