in , ,

Sebab Mengapa Anda Perlu #BertukarKepada5G dengan YES 5G

Sebagai syarikat telekomunikasi pertama negara yang menawarkan 5G, Yes mengetahui lebih daripada satu atau dua perkara tentang landskap 5G di Malaysia, dan mereka komited untuk membolehkan akses mudah kepada pelan 5G kepada rakyat Malaysia di seluruh negara.

Rasa kecewa dengan kelajuan muat turun yang perlahan? Bosan merenung roda berputar yang tidak berkesudahan semasa menonton video dalam talian?

Jangan risau – rangkaian 5G yang sangat pantas akhirnya mendarat di Malaysia, dan liputan di seluruh negara dilancarkan lebih cepat daripada yang anda fikirkan!

Sudah tiba masanya untuk anda menaiki kereta api 5G dan menikmati yang terbaik daripada apa yang ditawarkan oleh rangkaian mudah alih generasi baharu ini, dan apakah cara yang lebih baik untuk meningkatkan berbanding dengan pelan mudah alih Yes Infinite dan Yes Infinite+ yang baharu?

3 Sebab Mengapa Anda Perlu #BertukarKepada5G dengan YES

Sebagai syarikat telekomunikasi pertama negara yang menawarkan 5G, Yes mengetahui lebih daripada satu atau dua perkara tentang landskap 5G di Malaysia, dan mereka komited untuk membolehkan akses mudah kepada pelan 5G kepada rakyat Malaysia di seluruh negara. Jadi, mengapa anda perlu #TukarKe5G dengan YES!

Ini adalah cara termurah dan terpantas untuk mengakses 5G Pelan mudah alih Yes Infinite dan Yes Infinite+ melangkaui pelan tanpa had yang kini tersedia di pasaran, dengan memberikan anda pengalaman yang benar-benar ‘Infinite’ tanpa sebarang pendikitan kelajuan – apa yang Yes panggil sebagai data berkelajuan tinggi ‘Infinite’, untuk kedua-dua 4G dan 5G .

Selain itu, bermula pada hanya RM58/bulan, pelan baharu ini benar-benar mampu milik tanpa menjejaskan ketersambungan anda. Pada harga purata RM0.30 setiap GB, ia 300% lebih murah daripada standard pasaran 4G dengan kelajuan 20x lebih pantas!

Apa yang lebih baik ialah YES ialah yang pertama dalam industri, menetapkan standard baharu dengan kos berpatutan bagi rancangan mereka – jadi anda tidak akan mendapat harga yang lebih baik daripada ini.

Dapatkan telefon pintar serasi 5G daripada rakan kongsi mudah alih Yes secara PERCUMA Menangguhkan membuat suis kerana telefon semasa anda tidak menyokong 5G?

Dengan rancangan baharu itu, anda boleh mendapatkan telefon pintar serasi 5G secara PERCUMA sepenuhnya daripada rakan kongsi mudah alih Yes, OPPO, Samsung, vivo dan Xiaomi dengan kontrak selama 36 bulan! Bergantung pada peringkat pelan Yes Infinite+ pilihan anda, anda boleh memilih telefon pintar 5G serba baharu pada hanya satu harga dengan kos terhad.

Jika anda buntu dengan perkara yang perlu dilakukan dengan peranti lama anda selepas menukar, anda juga boleh menukar telefon lama anda dengan YES untuk mendapatkan wang tunai segera! YES berada di sini untuk membuat peralihan anda kepada gaya hidup 5G selancar mungkin.

TIADA bayaran pendahuluan, TIADA caj tersembunyi, TIADA kejutan bil dan TIADA FUP! Anda membacanya dengan betul – dengan rancangan Yes’ Infinite dan yes Infinite+, anda mendapat semua faedah tanpa sebarang tambahan.

Apa yang anda lihat ialah apa yang anda dapat, dan anda akan dapat menikmati data 5G dan 4G tanpa had, panggilan tanpa had dan telefon pintar 5G percuma pada kos yang tepat seperti yang diiklankan. Ya juga membawakan kepada anda pelan baharu ini dengan NO Dasar Penggunaan Adil (FUP). Ini bermakna anda tidak perlu risau tentang sebarang had kelajuan yang menjengkelkan setelah anda mencapai had penggunaan tertentu – supaya anda boleh mengalami ketersambungan sebenar, tanpa had.

Sejak pelaksanaan awalnya pada Disember 2021 di Putrajaya, Cyberjaya dan Kuala Lumpur, ketersediaan perkhidmatan 5G berkembang pesat di seluruh negara, dengan sasaran DNB untuk mencapai liputan kira-kira 40% di kawasan berpenduduk pada akhir tahun ini.

Ini bermakna liputan 5G tidak lama lagi akan dapat diakses di banyak kawasan berpenduduk di Malaysia, dengan Yes dan tawaran 5G mereka menyokong pelancaran setiap langkah. Jangan tunggu lagi! Beralih kepada 5G dengan pelan mudah alih Yes Infinite dan Yes Infinite+. Pelan Asas bermula pada RM58/bulan, manakala pelan Standard, Premium dan Ultra berharga RM88/bulan, RM118/bulan dan RM178/bulan.

Dapatkannya sekarang di https://bit.ly/Switch-To-5G, atau daftar di mana-mana kedai Yes atau kedai rakan kongsi. Untuk maklumat lanjut tentang pelan mudah alih dan jalur lebar Yes, sila layari www.yes.my.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pesta Emas Habib 2022 Tawar Pelbagai Rekaan Emas Untuk Pelanggan

Adibah Noor Semakin Langsing, Netizen Puji Cantik Bila Dah Kurus